ketjovs Posted September 9, 2020 Report Share Posted September 9, 2020 Witam posiadam STEYR AUG (JG0450A) - JG replika po strzelance zacieła się poczym rozebrałem ją i gearbox i okazało się że mam pęknięty tapped plate pękła część przy zębadzce. Po złożeniu zaobserwowałem że replika strzela tylko ogniem ciągłym ale "pluje powietrzem" Gdy do repliki włożę magazynek kula siedzi w lufie ale karabin strzela powietrzem. Co mam zrobićzmienić tapped palte czy zmienić jeszcze inną część? Quote Link to post Share on other sites
Regdorn Posted September 9, 2020 Report Share Posted September 9, 2020 Cześć, nie wiem w jakim stopniu pękł tappet plate, ale jeśli replika nie pobiera kulek, to jest to winą właśnie pękniętego tego elementu. Trzeba go wymienić. Ogólnie trzymanie uszkodzonego elementu w GB mija się z celem. Pozdrawiam, Reg Quote Link to post Share on other sites
ketjovs Posted September 9, 2020 Author Report Share Posted September 9, 2020 Wiesz może jaki to model czy to jest ten https://gunfire.com/pl/products/listwa-popychacza-v3-1152200274.html# ? Quote Link to post Share on other sites
Regdorn Posted September 10, 2020 Report Share Posted September 10, 2020 Generalnie tappet plate do gearboxa v3 więc ten z linka powinien pasować. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts