veilu Posted September 21, 2020 Report Share Posted September 21, 2020 Witam, Czy może ktoś posiada i użytkuje tą replikę jakiś czas? Poza artykułem (https://wmasg.com/pl/articles/view/9924) nic na forum nie mogę znaleźć :( Bardzo mi się podoba, ale ze wstępnych informacji wyczytanych bardziej zniechęca do zakupu niż zachęca... Poza tym mam parę pytań co do wnętrza. Quote Link to post Share on other sites
Szuwarek79 Posted November 25, 2021 Report Share Posted November 25, 2021 (edited) Podbijam temat. Mam dylemat przed zakupem. Jeśli znalazłby się ktoś kto posiada i mógłby podzielić się doświadczeniami; jak replika sprawuje się po długotrwałym użytkowaniu. Chodzi mi szczególnie front z jego mocowaniem. Są na nim niewielkie luzy. Czy to kwestia egzemplarza czy ten typ tak ma? Są na to jakieś patenty? Kolejne pytanie to stabilizator hop up. Czy pozwala on na zainstalowanie innej komory? Edited November 25, 2021 by Szuwarek79 Quote Link to post Share on other sites
Janko35 Posted December 11, 2021 Report Share Posted December 11, 2021 Odświeżam temat. Ktoś pokonał luzy? Jest jeszcze coś co mogło by zaskoczyć w tej replice? Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
veilu Posted February 8, 2022 Author Report Share Posted February 8, 2022 Ja dorwałem użytkownika mcx'a na instagramie i powiedział że luzy na froncie to standard, i w każdym egzemplarzu występują, oraz problemy występują z pękającym body przy szynie ris w miejscu mocowania kolby ( podobno w zależności od użytkowania, ale jest to wada konstrukcyjna która się często pojawia). Sam sig na moje pytania nie odpowiedział, a po robionym researchu na forach zagranicznych pękające body oraz luzy nie podlegają gwarancji ponieważ sig zbywa petentów winą użytkowania. I całość została podsumowana że gdyby tenże miły jegomość wiedział o tych wadach przed zakupem repliki to nie kupiłby jej. Ja mimo tego że jestem wielkim fanem mcx'a po tym co usłyszałem to zrezygnowałem. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts