Mils_ Posted June 4, 2021 Report Share Posted June 4, 2021 Cześć, Podczas strzelania z mojego ak coś się stało i teraz nie działa semi. Na auto strzela normalnie, ale jak przełączę na semi to przy naciśnięciu spustu słychać wyraźne kliknięcie i replika nie strzela. Gb jeszcze nie otwierałem, bo replika jest nowa i nie chcę utracić gwarancji. 4 tygodniowy stockowy Lck-74 lct. Proszę o pomoc. Quote Link to post Share on other sites
progressive Posted June 9, 2021 Report Share Posted June 9, 2021 Coś przy selektorze ognia mogło przeskoczyć, i być może nie dociąga płytki selektora w odpowiednie miejsce. Jeśli nie chcesz się babrać, puszczaj na gwarancję, choć powinno wystarczyć rozebranie body bez grzebania w gearboxie i zrywania plomb. Quote Link to post Share on other sites
Huba_lbn Posted June 12, 2021 Report Share Posted June 12, 2021 Aby poprawić selektor nie trzeba otwierać GB. Wystarczy wyjąć z body i zobaczyć co się dzieje. Gwarancji się nie traci. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts