kryspacz Posted June 17, 2021 Report Share Posted June 17, 2021 Witajcie, Wybaczcie, jeśli było, przejrzałem forum, ale nie znalazłem odpowiedzi. Czy możecie polecić jakąś budżetową kamizelkę/chest rig, mieszczącą nieszczęsne magi do G36? Odesłałem do sklepu już jedną, której ładownice, wyglądające na elastyczne, poległy z wielkością tych magazynków. Z góry dzięki, pozdrawiam, Krystian Quote Link to post Share on other sites
_Czarny_ Posted June 17, 2021 Report Share Posted June 17, 2021 Myślę ze najlepiej będzie sprawić se adapter do giety na stanagi, nie będziesz mieć problemów z kompatybilnością i dobraniem ładownic ;) A jeśli się uprzesz to sugeruję brać jakieś elastyczne ładownice do SR25, są po prostu duże. Quote Link to post Share on other sites
dwa_cztery_cztery_cztery Posted June 19, 2021 Report Share Posted June 19, 2021 (edited) Mam chestriga na podwójne magazynki ak/m4. Da się na wcisk włożyć złączone magi g36. Pojedynczo też wchodzą ale wtedy jeden mag na jedną podwójną kieszeń. Jeśli chcesz zostać przy magach g36 to jedynie podwójne ładownice i ewentualnie odpiłować te łączniki. Albo iść w adapter na magi ar15 (polecam od JG). Edited June 19, 2021 by dwa_cztery_cztery_cztery Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts