HeVeronos Posted September 20, 2021 Report Share Posted September 20, 2021 (edited) Więc zakupiłem 3 dni temu replikę CM127S Mosfet i zauważyłem, że bez znaczenia, jak ustawiłbym tryb ognia, zawsze będzie strzelać jak w trybie auto. Czy ktoś ma może pomysł co może być problemem? Edited September 20, 2021 by HeVeronos Quote Link to post Share on other sites
MikeOl Posted September 26, 2021 Report Share Posted September 26, 2021 Na pewno trzeba zajrzeć do środka, może po prostu coś nie śmiga w tym przełączniku mechanicznym selektora który znajduje się na zamku. Zdemontuj zamek i przestaw bezpiecznik i zamontuj zamek na na nowo może to pomoże a jak nie to gwarancja... Ja mam pytanie natury technicznej: Czy w tych gearboxach cm127 itp typu "S" są łożyska kulkowe 6mm standardowych rozmiarów jak do AEG czy są one jakieś inne(średnica wew otworu, grubość)? Pytam bo przymierzam się do zakupy AEP od cymy z dopiskiem "S" i jest całkowity brak jakichkolwiek info nt; rozmiarów części wew (wielkość/szerokość sprężyny głównej, prowadnicy sprężyny, tłoka, łożysk, długości lufy wew poszczególnych modeli itp.) i kompatybilności częściami z AEG ?? Quote Link to post Share on other sites
NoWay Posted September 27, 2021 Report Share Posted September 27, 2021 Z tego co pamiętam, to kompatybilność jest zerowa - to całkiem inny gearbox, aepowy, a nie aeg Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts