Loo_king Posted November 7, 2021 Report Share Posted November 7, 2021 (edited) Cześć, mam problem z repliką. Ponizej 7*C replika nie wypluwa kulek, albo „wypluwa” dosłownie na 2 metry. Żeby wróciła jej moc trzeba trzymać full auto przez ok. 5sekund+, dopiero wtedy z każdą wyrzuconą kulką(i/lub pustym strzałem)jest coraz lepiej. Wystarczy pare minut przerwy i znowu cały proces trzeba powtarzać (tzn. dusić replikę na full auto) W temperaturze pokojowej nie ma takiego problemu i strzela bez problemu Mam w niej zamontowaną komorę HU maxx model (złota) Czy ktoś się spotkał z podobnym problemem? Edited November 7, 2021 by Loo_king Quote Link to post Share on other sites
_Czarny_ Posted November 7, 2021 Report Share Posted November 7, 2021 Załaduj maga powiedzmy do połowy i postrzelaj. Czy zmieniuałeś dyszę ? Zmień komorę hop siupa na stockową i wtedy sprawdź. Quote Link to post Share on other sites
Szuwarek79 Posted November 8, 2021 Report Share Posted November 8, 2021 Co w replice wymieniłeś i czym smarowałeś pneumatykę? Quote Link to post Share on other sites
Relight Posted November 14, 2021 Report Share Posted November 14, 2021 Fajnie jakby udało się tobie zdjąć upper body i przy niższej temperaturze sprawdzić czy układ pneumatyczny generuje odpowiedni podmuch, to wyeliminuje winę że strony gearboxa. Może dysza dłuższa do komory, albo jakaś z specyficznym zakończeniem? Może być też wina gumki tracącej szczelność przy mniejszej temperaturze. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts