wertuch Posted November 16, 2021 Report Share Posted November 16, 2021 Rozglądam się za repliką kolimatora. Zależy mi na małym powiększeniu X2 (mam małą wadę wzroku i grając bez soczewek bardzo mi to pomaga) Macie jakieś sprawdzone pozycje? Będe wdzięczny za każdą propozcycje Quote Link to post Share on other sites
mareq Posted November 16, 2021 Report Share Posted November 16, 2021 No to kolimator i magnifier do niego. Quote Link to post Share on other sites
Huba_lbn Posted November 16, 2021 Report Share Posted November 16, 2021 Jaką masz wadę? Mi -1,25 jakoś nigdy bardzo nie przeszkadzało. Wszystkie repliki magnifierów za 200-300 zł z którymi miałem styczność były po prostu słabe. Fajne są do ostrej, ale to +700 zł (jak nie więcej). Może luneta biegowa? Google mi takie coś pokazał, ale pierwszy raz to widzę: https://pl.aliexpress.com/item/4000298701688.html? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts