Jelcyn Posted November 24, 2021 Report Share Posted November 24, 2021 Witam, 6 lat temu kupiłem jg 608 i od tamtej pory była na paru strzelankach. Po strzelankach oczywiście czyszczona. Ostatnia strzelanka miała miejsce ponad 4 lata temu i od jakiegoś czasu mam chęć postrzelać, lecz po podłączeniu akumulatora i naciśnięciu spustu, replika ani drgnie, nie słychać nic, nie działa ani auto ani semi i oto problem. W temacie replik jestem zielony i właśnie potrzebuje waszej pomocy. Quote Link to post Share on other sites
_Czarny_ Posted November 24, 2021 Report Share Posted November 24, 2021 Może głupie pytanie ale czasem lepiej zapytać ;) Naładowałeś akumulator ? XD Jeśli nie masz innego Aku do sprawdzenia to oddaj toto na serwis. 4 lata repka bez czyszczenia itp może nie chcieć działać lub działać beznadziejnie. Quote Link to post Share on other sites
Jelcyn Posted November 24, 2021 Author Report Share Posted November 24, 2021 3 minuty temu, _Czarny_ napisał: Może głupie pytanie ale czasem lepiej zapytać ;) Naładowałeś akumulator ? XD Jeśli nie masz innego Aku do sprawdzenia to oddaj toto na serwis. 4 lata repka bez czyszczenia itp może nie chcieć działać lub działać beznadziejnie. Tak nawet kupiłem jeszcze jeden bo myslalem ze może jest coś nie tak może z akumulatorem Quote Link to post Share on other sites
Huba_lbn Posted November 24, 2021 Report Share Posted November 24, 2021 44 minuty temu, Jelcyn napisał: replika ani drgnie, nie słychać nic Nic nie słychać? Nawet takie tykania / cykania? 44 minuty temu, Jelcyn napisał: W temacie replik jestem zielony Trzeba sprawdzić okablowanie. Nie trzeba otwierać GB, ale trzeba by go wyjąc z korpusu. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts