Myszonek Posted January 15, 2022 Report Share Posted January 15, 2022 Jak Myślicie co zrobić w mojej sytuacjiPoszedłem na strzelankę i okazało się że mam za mocny karabinek a więc obciąłem sprężynę o ok 2 cm i zawinąłem ją na płasko. Po złożeniu wszystkiego do kupy podczas naciskania spustu replika wydaje dźwięk jakby chciała naciągnąć sprężynę i nagle przestaje. Stwierdziłem że to przez to że ją obciąłem a więc troszkę rozciągnąłem sprężynę do rozmiaru przed obcięciem i nagle zaczęło działać. Po jakiejś godzinie sprawdziłem czy działa i powtórzyła się sytuacją z tym że replika wydaje dźwięk jak by chciała naciągnąć sprężynę. Przez to że ją obciąłem to nie przyjmą mi gwarancji.Jak macie jakiś pomysł to piszcie. HELP! Quote Link to post Share on other sites
Huba_lbn Posted January 15, 2022 Report Share Posted January 15, 2022 Kupić nową sprężynę. Quote Link to post Share on other sites
Szuwarek79 Posted January 15, 2022 Report Share Posted January 15, 2022 Sprawdź czy jesteś w stanie wymienić sprężynę. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts