warchlak60 Posted February 28, 2022 Report Share Posted February 28, 2022 Witam posiadam aktualnie cm028a i chcialbym cos kupic w co bedzie mozna inwestowac chodzi mi głównie o zasieg, rof. chce zostać w temacie AK i tu wpadłą mi w oko CM048a lecz nie wiem czy jest sens jej kupowania czy polecacie jakiś inny AK typu E&L , LCT ? Ma to być zabawka na dłuższą zabawe. pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Elco Posted March 1, 2022 Report Share Posted March 1, 2022 Możesz jeszcze zainteresować się cm.077. Kiedyś miałem styczność z tymi replikami i naprawdę za taką cenę były eleganckie. Po 2 latach na obozach ASG jedynie co to musiałem wymienić gumki hop up. Quote Link to post Share on other sites
Huba_lbn Posted March 1, 2022 Report Share Posted March 1, 2022 AK do CYMY różnią się głównie tym od LCT i E&L że mają zamiast niektórych części stalowych znalowe. Głównie chodzi tu o obsadę lufy i lufę. Jak chcesz mieć najlepsze możliwe AK, to trzeba wybierać między E&L i LCT. Quote Link to post Share on other sites
warchlak60 Posted March 1, 2022 Author Report Share Posted March 1, 2022 czyli roznica w cenie to glownie wykonanie ? Quote Link to post Share on other sites
Huba_lbn Posted March 2, 2022 Report Share Posted March 2, 2022 20 godzin temu, warchlak60 napisał: czyli roznica w cenie to glownie wykonanie ? Jak ze wszystkim. Jak coś jest lepsze to zazwyczaj jest droższe ;) Quote Link to post Share on other sites
warchlak60 Posted March 2, 2022 Author Report Share Posted March 2, 2022 ok dzieki za podpowiedz :] Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts