Kostek1212 Posted March 14, 2022 Report Share Posted March 14, 2022 Cześć mam problem z tą replika ponieważ albo ja coś źle robię (jestem początkującym), a mianowicie gdy włożę tam ten zbiorniczek z co2 to on ulatuje sobie po prostu i słychać jak syczy a strzelać replika nie strzela, dlatego też pytam bo nie wiem czy to wina w samej replice czy moim wkładanianiu, chociaż nie wiem co tam można zrobić żle skoro wrzucam zbiornik i zakręcam a to sobie pp prostu ulatuje,). Może będzie ktoś wiedzial w czym leży problem. Quote Link to post Share on other sites
sjzmisiek Posted March 14, 2022 Report Share Posted March 14, 2022 Kapsułkę wkręć do końca. Powinno się uszczelnić. Chyba, że nie masz uszczelki w magazynku w miejscu gdzie kapsułka się przebija. Mogło wydmuchać uszczelkę. Czasami to się zdarza jak w kapsułce jest jeszcze gaz a zostanie odkręcona , np w celu założenia nowej/świeżej z gazem. Możliwe, że uszczelka jest ale pęknięta. Będziesz musiał wymienić. Oczywiście to jest diagnoza jeśli gaz ucieka w okolicy kapsułki. Jeśli gaz ucieka górą maga to padła uszczelka w zaworku dozującym gaz. To akurat chyba łatwiej dostać. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts