StachuStachowski Posted March 16, 2022 Report Share Posted March 16, 2022 Cześć, jestem, niestety, ale nieszczęśliwym posiadaczem CM350L. Nieszczęśliwym, ponieważ popsuł się w nim naciąg - tj. łoże przednie. Jak się można domyśić - jest to strzelba typu pump action. Co nie działa? Łoża/chwytu nie da się dociągnąć do końca, do charakterystycznego "pyknięcia", a jedynie do połowy. Podejrzewam, że problem leży w sprężynie. Wie ktoś, jak dostać się do tamtego elementu i sprężynę wymienić lub wstawić na miejsce? Pozdrawiam, z góry dziękuję i życzę smacznej kawusi/herbatki/obiadku! Quote Link to post Share on other sites
sjzmisiek Posted March 17, 2022 Report Share Posted March 17, 2022 Na YouTube były filmy z całkowitego rozkładania i składania strzelby cymy. Po angielsku co prawda, ale da się to ogarnąć. Szukaj czegoś w stylu " cyma shogun dissasembly". Niestety nie pamiętam nazwy kanału. I też nie mam pewności czy film dalej jest na serwerach yt... Jeśli znajdziesz to jesteś w domu... Quote Link to post Share on other sites
StachuStachowski Posted March 17, 2022 Author Report Share Posted March 17, 2022 Godzinę temu, sjzmisiek napisał: Na YouTube były filmy z całkowitego rozkładania i składania strzelby cymy. Po angielsku co prawda, ale da się to ogarnąć. Szukaj czegoś w stylu " cyma shogun dissasembly". Niestety nie pamiętam nazwy kanału. I też nie mam pewności czy film dalej jest na serwerach yt... Jeśli znajdziesz to jesteś w domu... Dzięki wielkie, nie wiem czemu nie wpadłem na pomysł poszukania również po angielsku. Filmik znalazłem po francusku, ale mi wystarczy. Jeszcze raz dzięki i miłego dnia. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts