404s Posted April 11, 2022 Report Share Posted April 11, 2022 Cześć, przymierzam się do kupna czegoś pod DMR. Chciałbym wybrać coś porządnego i podatnego na tuning. Co doradzicie? Budżet na początek coś ok 1500 zł, ale nie jest moje maksimum, więc chętnie poczytam Wasze rady. Z góry dzięki za podpowiedzi. Quote Link to post Share on other sites
Elco Posted April 11, 2022 Report Share Posted April 11, 2022 Osobiście mam cm.098 i mogę polecić. Podstawa to wymiana dyszy oraz cylindra na pełny, jeśli nie jest. U mnie jeszcze doszła wymiana komory+lufy i jestem bardzo zadowolony. Problemem jest tylko kwestia wymiany gb, standardowo ludzie wrzucają tam retro, jednak do tego body nie pasuje (przesunięty jest jeden z pinów), ale cyma wypuściła dedykowany gb cnc pod te body. A i słyszałem że układ elektroniczny pada szybko, u mnie na szczęście jeszcze się trzyma :D Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts