pieselpana Posted April 15, 2022 Report Share Posted April 15, 2022 Jestem dosyć nowy i nie wiem jaką broń na start do 300zł chodzi mi o snajperke albo karabin szturmowy ale jeśli nie ma nawet spoko do tej ceny to możecie polecić jakiegoś boczniaka albo coś innego najlepiej elektryczny. Quote Link to post Share on other sites
krobug Posted April 15, 2022 Report Share Posted April 15, 2022 Pierwsze primo to replika, nie broń. Drugie primo, w tej cenie to co najwyżej sprężynowa pompka. Szturmiaka nie znajdziesz, imo 500-600 zaczyna się coś sensownego. O snajperce w tej cenie zapomnij, chyba, że ma to tylko wyglądać a nie strzelać. Boczniak znajdzie się niejeden, ale nie jest to dobra opcja na start. Quote Link to post Share on other sites
dwa_cztery_cztery_cztery Posted April 17, 2022 Report Share Posted April 17, 2022 Chcesz do CQB/budynki czy do lasu? Takie minimum to taka strzelba z TG https://www.taiwangun.com/pl/strzelba-sprezynowa/strzelba-m401-black-ee U mnie działa 3 rok, cqb działa wzorowo, na las ma zasięg ale za bardzo nie ma jak celować i nie czuć kulek Jak elektryk to może JG g36 z szybką wymianą sprężyny? Już za 400 podobno można z kodami na Gunfire kupić. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts