kubango Posted May 9, 2022 Report Share Posted May 9, 2022 Witam wszystkich, Niedawno stałem się posiadaczem tejże pięknej klamki wymienionej w tytule. Chciałbym wymienić w niej lufę, gumkę i komorę hopup, ponieważ są one dość mocno wyeksploatowane, jednak jestem zupełnie zielony jeśli chodzi o repliki gazowe ogółem. Czy te elementy są uniwersalne dla wszystkich replik Colta 1911 CO2, czy są jakieś różnice między producentami? Jeżeli jakieś różnice są, to części jakich producentów będą pasowały do tej repliki? Pozdr Quote Link to post Share on other sites
Huba_lbn Posted May 9, 2022 Report Share Posted May 9, 2022 Trzeba szukać części które są dedykowane do 1911 na CO2 od KWC/RWA/Cyber Gun/Elite Force. Miałem tą replikę kilka lat, części tuningowych było bardzo mało lub czasem w ogóle brak. Quote Link to post Share on other sites
kubango Posted May 9, 2022 Author Report Share Posted May 9, 2022 Okej, czyli taki dajmy na to Maple Leaf nie będzie pasował, nie? I czy nawet gumek hopup muszę szukać tylko od tych wymienionych producentów? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts