gigit Posted June 7, 2022 Report Share Posted June 7, 2022 (edited) Cześć, Jestem nowy i kompletnie się na tym nie znam ale zostałem poproszony przez Ukraińców pracujących u mojego taty abym znalazł pasoszelki wraz z dodatkowymi ładownicami i co tam jeszcze się dodaje do tego typu rzeczy. Chcą to wysłać swoim rodakom na wojnę z orkami. Generalnie wiem, że większość śmieszków napisze - było już na forum - poszukaj sobie. Ale tutaj tak jakby dosłownie i w przenośni to sprawa życia i śmierci ;) (oczywiście w jakichś skrajnych przypadkach;)) Tak więc chciałbym prosić o jakieś linki do rzeczy ze średniej półki (jak mniemam taniochy nie warto brać bo się rozpierdzieli po paru akcjach?)oraz ewentualną informację czy lepiej kupić jakieś komplety czy osobno i samemu to skompletować. Wiadomo, że środki są ograniczone i pytanie kolejne czy lepiej kupić mniej, a lepszej jakości rzeczy czy więcej średnich. Podkreślam, że nie znam się i proszę o wyrozumiałość ;) a Wasza wiedza i doświadczenie może być nieoceniona! Dzięki! Edited June 7, 2022 by gigit Quote Link to post Share on other sites
sledz Posted June 7, 2022 Report Share Posted June 7, 2022 Teraz ciężko będzie cokolwiek dostać bo wszystko wykupione, w dobrej jakości i cenie jest sprzęt Miwo, można polować na allegro i olx, bo na nowe trzeba czekać miesiąc. Można też poszukać kamizelek Helikon Guardian - używane trafiają się za ok. 400 zł, mają ładownice na 6 magazynków i dwie pojemne kieszenie ale nie włoży się do nich płyt. https://www.olx.pl/d/oferta/helikon-guardian-chest-rig-CID767-IDPtTx8.html Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts