Nowy83pl Posted June 23, 2022 Report Share Posted June 23, 2022 Witam wszystkich serdecznie. Jestem świeży w temacie. Od jakiegoś czasu posiadam cz 75 p-07 duty blow back 4.5mm co2. Teraz chciałbym zakupić elektryka. Mój wybór padł na Specna Arms SA-B03 ONE™ System SAEC™. Zastanawiam się czy to dobry wybór? Chciałbym zacząć strzelać drużynowo w terenie. Mój budżet to 1500. I do niej chciałem dokupić bat lipo 11v i kolimator. Później z czasem lufa precyzyjna. Co myślicie o wyborze? Może ktoś by polecił coś innego? Myślałem nad G&G ale półka cenowa już jest trochę ponad budżet. Quote Link to post Share on other sites
Huba_lbn Posted June 23, 2022 Report Share Posted June 23, 2022 3 godziny temu, Nowy83pl napisał: Od jakiegoś czasu posiadam cz 75 p-07 duty blow back 4.5mm co2 Chodzisz z tym na strzelanki? Ja na razie na pierwszą replikę będą ciągle polecał jakiegoś AR15 od Double Eagle. Ceny obecnie od 570 zł. Trochę z tym pobiegaj i jak się wkręcisz to zdecydujesz co dalej. Quote Link to post Share on other sites
Elco Posted June 23, 2022 Report Share Posted June 23, 2022 5 godzin temu, Huba_lbn napisał: Chodzisz z tym na strzelanki? Pewnie klasycznie kupił tylko do strzelania do celu ;) Co do wyboru repliki to również polecam emkę od DE. Quote Link to post Share on other sites
Nowy83pl Posted June 24, 2022 Author Report Share Posted June 24, 2022 Siemak. Cz kupiłem do strzelania do tarczy na działce i ćwiczeń. Teraz szukam czegoś na strzelanki. Chciałem najpierw kupić karabin boczniaka dokupie później. Potrzebuję coś do łatwej wymiany sprężyny i rozbudowy. Quote Link to post Share on other sites
Power_as Posted July 7, 2022 Report Share Posted July 7, 2022 W dniu 24.06.2022 o 16:10, Nowy83pl napisał: Siemak. Cz kupiłem do strzelania do tarczy na działce i ćwiczeń. Teraz szukam czegoś na strzelanki. Chciałem najpierw kupić karabin boczniaka dokupie później. Potrzebuję coś do łatwej wymiany sprężyny i rozbudowy. Kup jakieś m4 od de Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts