Draxar Posted July 5, 2022 Report Share Posted July 5, 2022 (edited) Czy macie jakiekolwiek zdanie na temat tego karabinu snajperskiego. Podoba mi się ale nie wiem jak to będzie w przyszłości. Czy będzie możliwy jego tuning? Czy są do niego części? Czy znajdzie się ktoś kto będzie chciał go tuningować? Czy w razie jakiegoś uszkodzenia czy naprawa jest łatwa? Czy łatwo znajdę do niego jakiś dwójnóg? Z tłumikiem też wydaję się fajny. Chciałbym też do niego zapewne w przyszłości dokupić parę magazynków. Co do celów zabawy, no cóż nie bardzo mam ochotę latać i się strzelać w tyłki z 30-letnimi facetami. Będzie przeznaczenie jego raczej strzelanie precyzyjne. Na wiatrówce zawsze lubiłem bawić się w strzały na dalsze dystanse ale za to mniej precyzyjne. Karabin snajperski ASG Ares MS700 (ARE-03-015048) G | Sklep Militaria.pl Edited July 5, 2022 by Draxar Quote Link to post Share on other sites
Elco Posted July 6, 2022 Report Share Posted July 6, 2022 Szukajka nie gryzie... https://wmasg.com/pl/forum/topic/143405-ares-ms700?tab=comments Ostatni temat o tej replice. Osobiście w takich pieniądzach to bym wolał uderzyć do Dextera lub bart_a aby zbudowali mi laserową dzidę. A i oczywiście żeby zachować tradycję: Do strzelania do celu służy wiatrówka. Quote Link to post Share on other sites
Draxar Posted July 6, 2022 Author Report Share Posted July 6, 2022 (edited) Dzięki za odpowiedź, wiesz wiatrówka wiatrówką. Chciałbym coś takiego co by się ładnie prezentowało. Wiatrówki obecne są trochę nudne. Same drewno i metalowa lufa. A w replikach jest trochę tej pikanterii i serca. W tym linku co dałeś tak szczerze nic wiele napisane nie jest. Edited July 6, 2022 by Draxar Quote Link to post Share on other sites
Draxar Posted July 6, 2022 Author Report Share Posted July 6, 2022 Dobra cofam jest trochę rozpisane o tej snajperce. Poczytam z przyjemnością. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts