PanKamien007 Posted August 13, 2022 Report Share Posted August 13, 2022 Witam serdecznie, poszukuję bardzo lekkiego loadout'u Na oku mam replikę Arp 9 (CM16) od G&G; gogle carbonvision z Uvex'a oraz stalkera v2 no i oczywiście baterie, ładowarkę, kulki i takie tam Brakuje mi jednak małego chest rig'a bądź pasoszelek ( a potrzebuje może miejsca na 3 magazynki + na inne ewentualnie potrzebne rzeczy ) ; butów w których będę w stanie łatwo i szybko biegać po trudnym terenie; i rękawic nie utrudniających czynności mechanicznych i manualnych (póki co na oku mam Mechanixy M-Pact Fingerless Covert Glove, bez palców ) Możecie też zaproponować małą kompaktową szybkostrzelną replikę pistoletu maszynowego albo wypowiedzieć się na temat Arp9 Z góry dzięki ╾━╤デ╦︻ Quote Link to post Share on other sites
szmerglu Posted September 9, 2022 Report Share Posted September 9, 2022 Problem w tego typu postach jest taki, że każdy doradzi Ci co innego pod pryznatem własnych upodobań. Nie określiłeś nawet budżetu więc nie mamy punktu odniesienia. Nikt za Ciebie nie dokona wyboru - możesz pytać o konkrety i takie też dostaniesz odpowiedzi. Tutaj masz wiele ogólników na które nikt nie poświęci czasu. Gogle - będą działać Stalker - skoro czujesz potrzeba to nie zaszkodzi Czestom jest poświęcony cały dział w forum - patrz oporządzenie Buty tak samo - cały dział o tym mamy i masę artykułów Mechanixy są spoko, ale dość delikatne - nadal kwestia gustu G&G jest dobrym producentem więc o ile Ci się replika podoba to będzie działać i będziesz się cieszyć Quote Link to post Share on other sites
Huba_lbn Posted September 10, 2022 Report Share Posted September 10, 2022 Jak chcesz lekko i SMG to zobacz jak biegają w Speedsofcie. Zazwyczaj jest to mały chest rig lub w ogóle magazynki na pasie. Do tego krótka eMka. Ale mały, szybkostrzelny SMG można zrobić prawie ze wszystkiego, to przecież AirSoft. ARP9 ma dobre opinie, bo to w sumie eMka od G&G. Tylko magazynki za ~100 zł ;) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts