Gaderypolookee Posted August 20, 2022 Report Share Posted August 20, 2022 Witam wszystkich, nie chłostajcie mnie z góry, jestem tu nowy i jeżeli pomyliłem działy - poinformujcie. Chciałbym zapytać ile aktualnie mógłbym dostać za używaną replikę Umarex EliteForce BP-6. Nie jestem w stanie znaleźć żadnego, w miarę aktualnego punktu odniesienia (poza tym, że archiwalnie kosztowała ona od 350zł do około 500zł), jedyne aukcje na alledrogo są, lecz stare a jak wiadomo wszystkie ceny zostały z latami wywindowane mniej lub bardziej w górę. Quote Link to post Share on other sites
krobug Posted August 20, 2022 Report Share Posted August 20, 2022 Pierwszy link z wyszukiwarki i w dodatku dostępny do kupienia. Wykalkuluj dość nietypowy egzemplarz i małą dostępność ze stanem technicznym, matematykę zostawiam tobie #kapitanbomba https://www.powair6.com/en/gbb-pistols/24671-umarex-elite-force-bp-6-co2-6mm.html Quote Link to post Share on other sites
Gaderypolookee Posted August 20, 2022 Author Report Share Posted August 20, 2022 (edited) Cenne znalezisko, wcześniej nie widziałem tego linku nigdzie Jedyne co znalazłem sam to jakiś francuski sklep i cenę 101 EUR EDIT, i tam był on niedostępny do kupienia Dzięki! Edited August 20, 2022 by Gaderypolookee edit Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts