Ojciec_Mateusz Posted January 8, 2023 Report Share Posted January 8, 2023 Cześć, dzisiaj na strzelance, wywaliłem się i wylądowałem na repli, strzela normalnie ale jest bardzo duży luz na lufie zewnętrznej (repla to specna core c03, modyfikowana) jak mogę to naprawić? Quote Link to post Share on other sites
Elco Posted January 8, 2023 Report Share Posted January 8, 2023 W najoptymalniejszej opcji - delta ring jakimś cudem przeskoczył na gwincie i jest luźny, kwestia dokręcenia i po sprawie. Gorsza opcja - zerwany gwint pod delta ring-iem, trzeba by wtedy wymienić górną połówkę body, na szczęście chodzą po jakieś 30zł. Quote Link to post Share on other sites
Ojciec_Mateusz Posted January 8, 2023 Author Report Share Posted January 8, 2023 2 godziny temu, Elco napisał: W najoptymalniejszej opcji - delta ring jakimś cudem przeskoczył na gwincie i jest luźny, kwestia dokręcenia i po sprawie. Gorsza opcja - zerwany gwint pod delta ring-iem, trzeba by wtedy wymienić górną połówkę body, na szczęście chodzą po jakieś 30zł. Dzięki wielkie, przyjrzę się, ew dam do serwisanta Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts