matt55 Posted January 13, 2023 Report Share Posted January 13, 2023 Siema Jeżeli zły dział to z góry przepraszam. Znalazłem karton z dawną zajawką czyli ASG, chciałbym to sprzedać bo mega dawno tego nawet nie otwierałem i tylko leży na strychu. Jest to replika ASG G36C i akcesoria które do niej miałem ( magazynki, jakaś ładowarka do baterii itp.). Ma to jakąś wartość ? Chciałbym to sprzedać ale nie wiem czy ktoś strzela z takich starszych karabinków. Quote Link to post Share on other sites
arend Posted January 14, 2023 Report Share Posted January 14, 2023 Tak w zasadzie jedyną rzeczą o której można napisać coś prwnego to ładowarka. Sądzę że jak jest sprawna i w pełnym ukompletowaniu na spokojnie można ją sprzedać za 80% ceny nowej. Co do repliki to mimo iż niezłej klasy to biorąc pod uwagę czas trudno będzie ją dobrze sprzedać. W zasadzie jest warta tyle ile ktoś da. Reszta szpeju również. Osobiście byłbym zadowolony na zwrot ksztów na poziomie 50-60%. Choć nie wątpię iż chętny się znajdzie. Quote Link to post Share on other sites
matt55 Posted January 15, 2023 Author Report Share Posted January 15, 2023 Tak właśnie mmyslałem że "starocia" może nikt już nie chcieć, no nic naładuję żeby zobaczyć czy działa i spróbuję sprzedać. Quote Link to post Share on other sites
Huba_lbn Posted January 19, 2023 Report Share Posted January 19, 2023 Może stara ale to Mariu, a biorąc pod uwagę to jak ostatnio podrożały repliki to sprzedając teraz za 50-60% ceny nowej może się okazać że to nie jest dużo mniej niż cena nowej 10 lat temu ;) Quote Link to post Share on other sites
arend Posted January 19, 2023 Report Share Posted January 19, 2023 (edited) Co prawda to prawda, co jednak jest faktem używkę dobrze sprzedać to fart. No chyba że się trafi amatora. Edited January 19, 2023 by arend Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts