Adam_jenek Posted January 20, 2023 Report Share Posted January 20, 2023 Cześć Chciałbym zakupić replikę i udać się na pierwszą strzelankę. Zainteresowała mnie Cyma 513, co o niej myślicie jako o pierwszej replice do ASG? PS. Ewentualnie jaką replikę m4 polecacie na początek? Pozdrawiam Adam Quote Link to post Share on other sites
Huba_lbn Posted January 20, 2023 Report Share Posted January 20, 2023 18 minut temu, Adam_jenek napisał: udać się na pierwszą strzelankę Jeżeli masz możliwość to na pierwszą strzelankę idź tam gdzie jest możliwość wypożyczenia repliki. Zobaczysz czy to hobby w ogóle Ci się podoba. 19 minut temu, Adam_jenek napisał: Zainteresowała mnie Cyma 513, co o niej myślicie jako o pierwszej replice do ASG? Za ~400 zł to nie ma za dużego wyboru. M4 od CYMY, G36 od CYMY/JG lub AK od CYMY. Ja bym wolał dozbierać do eMki od DE. 20 minut temu, Adam_jenek napisał: Ewentualnie jaką replikę m4 polecacie na początek? Na pierwszą M4 najbardziej polecane jest coś od DE. Ale obecnie najtańsza to ~580 zł. https://www.taiwangun.com/pl/karabiny-szturmowe/0,double-eagle/sort:price/direction:asc Quote Link to post Share on other sites
Adam_jenek Posted January 20, 2023 Author Report Share Posted January 20, 2023 @Huba_Ibn dzięki za odpowiedź. W sumie dobry pomysł aby wypożyczyć na pierwszą strzelankę sprzęt. Czyli na cyme 513 szkoda kasy? M4 od de kupię za około 800 zł? Quote Link to post Share on other sites
Adam_jenek Posted January 20, 2023 Author Report Share Posted January 20, 2023 A co sądzisz o Specna Arms flex f01 albo f02, jest niedroga. Quote Link to post Share on other sites
Huba_lbn Posted January 20, 2023 Report Share Posted January 20, 2023 23 minuty temu, Adam_jenek napisał: M4 od de kupię za około 800 zł? Emki DE są od 580 do ponad 1000 w zależności od modelu i czy korpus jest z plastiku czy metalu. 23 minuty temu, Adam_jenek napisał: A co sądzisz o Specna Arms flex f01 albo f02, jest niedroga. Plastikowe Specny mają być konkurencją dla DE, i choć mają wytrzymalsze części wewnętrzne to według mnie DE dalej wygrywa dzięki mosfetowi. Quote Link to post Share on other sites
Adam_jenek Posted January 20, 2023 Author Report Share Posted January 20, 2023 17 minut temu, Huba_lbn napisał: Emki DE są od 580 do ponad 1000 w zależności od modelu i czy korpus jest z plastiku czy metalu. Plastikowe Specny mają być konkurencją dla DE, i choć mają wytrzymalsze części wewnętrzne to według mnie DE dalej wygrywa dzięki mosfetowi. Dzięki za pomoc :) Przydatne informacje. Pozdro Quote Link to post Share on other sites
Elco Posted January 20, 2023 Report Share Posted January 20, 2023 Bierz DE śmiało i nawet nie patrz na specny ani tym bardziej tą cymkę o której wspominałeś. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts