Westie Posted November 8, 2005 Report Share Posted November 8, 2005 http://www.kocashop.com/list.asp?id=272 Potknąłem się o coś takiego na KocaShopie. Znając realia, za taki badziew na ścianę nikt nie będzie chciał wyżej 40 złotych (no może dwadzieścia), a mój kolega ma zajoba na punkcie Armii Czerwonej i chciałbym mu takie cudo sprezentować. Wie ktoś, gdzie to dostać? Airshitguns, hurtownie chińszczyzny, jeszcze gdzie indziej? Quote Link to post Share on other sites
fiedotow Posted November 10, 2005 Report Share Posted November 10, 2005 Westie! Jeśli chcesz stracić kolegę, to kup mu to, jak będzie. A na pewno wypłynie niebawem - jak znam życie - na All... Alle czy przyglądałeś się tej TT - tce? Nie wiem, czy jej wygląd zadowoli Twojego kolegę, bo jak znam ten typ, to "chinol" chyba tylko koło niego leżał i to w dużej odległości. Podobieństwo jest, ale w bezksiężycową noc, w ciemnym tunelu, we mgle i z odległości ok. 450m. :lol: :lol: Chyba, że ma być to żart... Quote Link to post Share on other sites
mig Posted November 10, 2005 Report Share Posted November 10, 2005 Przecież to nawet nie wyglada jak Tokarew 8O I ta wszędobylska chińska szyna montażowa :wink: Wyobraźcie sobie Tokarev Tactical z latarką :F Quote Link to post Share on other sites
Westie Posted November 10, 2005 Author Report Share Posted November 10, 2005 Kumpel zna się na airsoftach jeszcze mniej niż ja :lol: . Tetetkę to to ledwo ledwo przypomina (głównie tym, że wygląda równie paskudnie) i w niektórych tylko miejscach, ale co zrobić, jak na rynku nic innego nie ma? Gaziak Hudsona chyba już dawno przepadł w mrokach historii, dobrego springa nikt nie produkuje... No, chyba że wiecie o jakiejś porządnej replice Makarowa. Wtedy mogę zapomnieć o tym badziewiu. Quote Link to post Share on other sites
fiedotow Posted November 10, 2005 Report Share Posted November 10, 2005 To może spróbuj sam zaprojektować i zrobić? Tym bardziej, że jakieś elementy można dostać na All... Na razie bawię się w M1, więc nie mam czasu. Ale kiedyś, kto wie... :wink: Quote Link to post Share on other sites
ziomboi Posted January 13, 2006 Report Share Posted January 13, 2006 Własna robota jest najlepsza!!!! :D:D hehe Quote Link to post Share on other sites
fiedotow Posted January 13, 2006 Report Share Posted January 13, 2006 A co, może nie? Popatrz na mojego syna :D . Ma pięć lat, a już odróżnia Walthera od Sig Sauera. Bardzo lubi MP 5, ale marudzi, że za ciężki. Ale do rzeczy. Wykorzystując szkielet jakiejś cincizny można z braku laku coś zrobić. Bo na to coś chyba nie wielo znających TT-tkę poleci. No chyba, że boisz się (ziomboi) takich wyzwań - tylko żart :lol: . Ale sami powiedzcie, czy to coś przypominaTT-tkę, czy może Browninga HP a może poszli do lasu :lol:.Ty, ziomboy poczytaj, popatrz a później się śmiej, OKEJ? Quote Link to post Share on other sites
Westie Posted January 13, 2006 Author Report Share Posted January 13, 2006 Wykorzystując szkielet jakiejś cincizny można z braku laku coś zrobić.Szkielet nie bardzo, prędzej mechanizmy wewnętrzne. Niestety nie mam dojścia do zamka ani szkieletu TT'tki a tym bardziej zrobienia odlewu z czegokolwiek - mógłbym użyć resztek chińskiego szajsglocka do "napędzenia" draństwa, ale niestety bez body nic się zrobić nie da. Radź, waść. Quote Link to post Share on other sites
kulikson Posted January 13, 2006 Report Share Posted January 13, 2006 kup mu kałacha i tyle...:) [ Dodano: Pią 13 Sty, 2006 ] kup mu kałacha i tyle...:)Na bazarze sprzedają za jakieś 15 zł:) Quote Link to post Share on other sites
fiedotow Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 Westie. weź na wstrzaymanie. Mam mało czasu. Możemy zrobiś współpracę. Obmacaj, z czego da się zrobić. Wstępne rysunki gdzieś mam. Co znajdziesz pchaj na pryva lub bezpośrednio na fiedotow@o2.pl [ Dodano: 23.01.2006, 8:50 ] Zapomniałem, że jest jeszcze TT-tka HUDSONa, ale to nie ten dział, i chyba kolegi aż na tyle nie lubisz :D [ Dodano: Czw 16 Lut, 2006 ] Coś dla miłośników Zrób to sam i TT tki: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=87146758 Przy odrobinie (może więcej niż odrobinie) starań możnaby zrobić chyba z tego TT. Quote Link to post Share on other sites
Rusznikarz Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 Droszy państwo. Na Specshopie znalazłem Tetetkę http://www.specshop.pl/product_info.php?cP...roducts_id=1195 Gazowa, cena 550zł. Ma blow-back. Quote Link to post Share on other sites
Arthur Currie Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 Gratuluje braku umiejętności czytania ze zrozumieniem. Fiedotow 16 miesiecy i jeden post wcześniej o niej pisał włąśnie w tym topicu. Quote Link to post Share on other sites
stilian Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 No, chyba że wiecie o jakiejś porządnej replice Makarowa. Zabłysne: http://www.arobron.pl/product_info.php/products_id/5000 http://www.ranger.net.pl/d_1131117103_makarov_gw.html Porządne repliki tyle że nie na kulki :-F Moze jedynie cena odstraszać "troszke" :strach: Quote Link to post Share on other sites
fiedotow Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 W tym temacie już chyba wszystko powiedziano. Uważam za zamknięty,,, Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts