Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

UWAGA - ZŁE GOGLE i OKULARY

Recommended Posts

Przegladnąłem Forum i oczywiście znalazłem sporo informacji na temat gogli i okularów. Jak zwykle jednak pożyteczne pomysły mające na celu wyłonienie modeli, które są groźne dla zdrowia "utonęły" w dyskusjach towarzyskich. Proponuje założenie prawdziwej listy sprzętu "ochraniającego" oczy (i twarz), którego NALEŻY UNIKAĆ!

Mili Państwo - TUTAJ TYLKO KONKRETY - bez zbędnych dyskusji - wypełniamy wg wzoru:

1. Kategoria: (gogle/okulary/maska)

2. Nazwa: (nazwa pod jaka występuje w sprzedaży - nazwa aukcji Allegro)

3. Opis: (możliwie szczegółowy opis opakowania, kolorystyka, cechy charakterystyczne + wane w pryzpadku podrbek cechy pozwalające odróżnić je od oryginału, ewentualnie foto lub link do foto)

4. Oznaczenia: (kody i inne oznaczenia wytłoczone na szybkach lub oprawkach)

5. Miejsce zakupu: (nazwa, lokalizacja sklepu, w przypadku Allegro - nazwa sprzedawcy i nr aukcji - podawanie linków nie ma sensu bo sie dezaktualizują).

6. Cena:

7. Wady: (uciskanie, parowanie, wypadanie sybki, dopasowanie do twarzy, itp.)

8. Wytrzymałość: (Jak testowaliście i jaki skutek odniosły testy)

9. Temperatura w jakiej był wykonany test: (jakoś nikt dotąd nie brał chyba pod uwagę wpływu temperatury na wytrzymałość niektórych tworzyw)

10. Czas użytkowania:

Dla ułatwienia - poniżej gotowiec (nie trzeba przepisywać - wystarczy zaznaczyć-podświetlić pozycję 1-9 i wciśnąć klawisze ctrl+C, dalej w swojej odpowiedzi wstawić kursor w wolne okienko i wcisnąć ctrl+V)

1. Kategoria:

2. Nazwa:

3. Opis:

4. Oznaczenia:

5. Miejsce zakupu:

6. Cena:

7. Wady:

8. Wytrzymałość:

9. Temperatura w jakiej był wykonany test:

10. Czas użytkowania:

Dzięki Jazu - wiem - rzecz w tym, że w temacie shit lista - jest klub towarzyski do popierdułek - TUTAJ CHODZI O KONKRETY i tylko konkrety - jak widać topic wisi juz jakiś czas i coś mało konkretów - każdy woli gawędzić na shit liście.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...