NFZ Miro Posted November 11, 2005 Report Share Posted November 11, 2005 Witam Czy ktoś może sie wypowiedzieć na ich temat( czasami pojawiaja sie na ranger.pl i ostatnio tez sa na allegro -cena w okolicach 180 zl),czy jest z nimi podobnie jak z czarnymi??Jak sie sprawoja w kontakcie z wodą - deszczem ( oczywiscie nie chodzi tu o chodzenie po wodzie )?? Quote Link to post Share on other sites
brok Posted November 15, 2005 Report Share Posted November 15, 2005 Na moich desertach po kontakcie z woda (np. deszcz) pozostaja ciemne plamy dopiero po ich oczysczeniu plamy te znikaja, dlateko gdy jest mokro to w nich nie chodze. Pustynnych butow na podeszwie panama za 180 zlotych nie widzialem chyba ze rothco na military.pl ale z tego co wiem to nie sa trwale. Quote Link to post Share on other sites
QBS Posted November 16, 2005 Report Share Posted November 16, 2005 Na specshop są pustynne buty Miltec'a na podeszwie panama. narazie sprawują się nieźle, ale używam ich dopiero miesiąc. Nie przepuszczają wody nawet przy mocnym deszczu, ale jak powiedział Windowm4k3r pozostają na nich ciemne plamy. Kosztują 220 zł. Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted November 16, 2005 Report Share Posted November 16, 2005 Jungle pustynne? :wink: Ciekawe czy będą też leśne urban i górskie nurkowe... Quote Link to post Share on other sites
kthulhu Posted November 16, 2005 Report Share Posted November 16, 2005 Alez ty sie Foka czepiasz :P A tak swoja droga, jak juz ktos chce kupowac kopie, to niech najpierw sprawdzi jakosc materialu... bo moze sie okazac ze jest to lipna podruba kopii, zerznietej z kopii oryginalu - porwie sie juz przy zakladaniu butow. Moj kumpel sie na cos takiego polasil i ... zaluje :] Quote Link to post Share on other sites
brok Posted November 16, 2005 Report Share Posted November 16, 2005 Jungle pustynne? :wink: Ciekawe czy będą też leśne urban i górskie nurkowe... W koncu sa troche podobne do normalnych Jungle chociazby maja te sama podeszwe i ogolny fason, wiec nazywajac je pustynnymi Jungle odrazu wiadomo o co chodzi :wink: Quote Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted November 16, 2005 Report Share Posted November 16, 2005 Jungle pustynne :twisted: A nie mozna napisac po prostu "buty pustynne"? Owszem buty te byly silnie wzorowane na Jungle Boots ale nie sadze, aby taki smieszny potworek nomenklaturowy byl dobrym rozwiazniem. Iles sklepow tak nazywa te buty, ale to swiadczy IMHO tylko o fachowosci obslugi... Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted November 16, 2005 Report Share Posted November 16, 2005 Kropka camo rulez :mrgreen: Quote Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted November 16, 2005 Report Share Posted November 16, 2005 No jasne :) Ja tam wole swoj kwadracik kamo :P Quote Link to post Share on other sites
QBS Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 Jungle pustynne? :wink: Ciekawe czy będą też leśne urban i górskie nurkowe... A czy napisałem gdzieś, że chodzi mi o buty Jungle? Wyraźnie zaznaczyłem - pustynne buty. Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 Ty nie - autor wątku tak. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts