Fox Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 Użyłem opcji "szukaj" przejrzałem dział manualnie, i nie znalazłem żadnych informacji o tym pistolecie, http://zbrojownia.fateback.com/oferta/20.htm wygląda dość zachęcająco + równie zachęająca jest cena, natomiast nie wiem nic o osiągach, także w sklepie przy Hop - Up podają "brak danych" czyjest ktoś kto może wypowiedzieć się nt. tegoż pistoletu? Quote Link to post Share on other sites
Chopin Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 Product Brand KWCProduct Code KG-165H Hop-Up NONE Weight 900 g Length 220.0 mm Capacity 13 rds Power 250.0 fps Power Source TM HFC134, HFC22 Blowback YES Shooting Mode Semi Price (USD) $59.00 KWC CASPIAN 45 (ABS Version) HOT DEAL! Fully functioning blowback mechanism and metal magazine make this gun an unbeatable value for money! Metal parts include: removable magazine, magazine catch, grip safety, hammer, trigger, adjustable rear sight, slide stop. Crisp blowback and good power, delivering 250fps of power using TOP GAS - which is very respectable for a single-stack pistol. Good fun at an affordable price! To cytat w RedWolf'a. Inne strony też mają opcje szukaj :) Z opisu jasno wynika że brak hopup'a został w podanym przez Ciebie sklepie przetłumaczony jako 'brak danych' :) Nawiasem tam kosztuje 59 dolków. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Bocian Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 czytalem o nim, podobno zamek lubi pekac z tylu, i bylo jeszcze pare innych wad ktore mnie zniechecily. poszukaj na amerykanskich forach bo chyba tam gdzies to czytalem. Quote Link to post Share on other sites
Fox Posted November 17, 2005 Author Report Share Posted November 17, 2005 No brak HU dyskwalifikuje sprzet na starcie:/ coś za tani się wydawał, chociaż jako okaz kolekcjonerski mógłby się nadać... Quote Link to post Share on other sites
Bocian Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 HU mozna zawsze dorobic. Ja nie kupilem Tacticala dlatego by miec dobre osiagi tylko dlatego ze mi sie podobal. Pozdrawiam Bocian. Quote Link to post Share on other sites
Fox Posted November 17, 2005 Author Report Share Posted November 17, 2005 Ale wtedy trzeba się liczyć z pożegnaniem się z gwarancją, pozatym nie czuje się dośćdobrymmajsterkowiczem...pozatym czy w gaziakach HU dorabia się tak samo jak jest to opisane na wmasg.pl? Quote Link to post Share on other sites
Bocian Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 a kto Ci powiedzial ze tam masz gwarancje ?? :) przynajmniej kiedys tak bylo ze tam nie daja gwarancji choc nie wiem jak jest teraz Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts