samael16 Posted November 18, 2005 Report Share Posted November 18, 2005 Cześć. Przeglądając sieć wpadłem na ciekawą przeróbke repliki na stronie http://www.classicairsoft.net/images/TMMP5..._REAL/index.htm co o niej sądzicie i jak sądzicie czy można w ten sposób przerobić większość broni długiej na ten system. Czy da zrobić podobny system do broni krótkiej ,oraz co o tym pomyśle sądzicie. Oraz inna kwestia czy istnieje możliwość oraz jaki to da efekt założenie lufy z gwintem poligonalnym. Wiem że był wcześniej taki post, ale teraz można tak sądzę bez problemów prawnych to zrobć czy ktoś tego próbował? WIEM ,ŻE MAM KIEPSKĄ INTERPUNKCJE ,ALE JASTEM DYSLEKTYKIEM WIĘC SIĘ NIE CZEPIAĆ. Link to post Share on other sites
HateMe Posted November 18, 2005 Report Share Posted November 18, 2005 Nie jest to żadna konwersja . Jest to ASG starego typu ... Popatrz z którego roku są wszystkie guny an tej stronce ... Mimo to , świetna sprawa ... Te latające łuski i odgłos wystrzału . Szkoda że to już przeminęło ... Cya HateMe! Link to post Share on other sites
samael16 Posted November 19, 2005 Author Report Share Posted November 19, 2005 Szkoda, że przemineło ale sądzę że dało by się dzisiaj produkowane karabinki w ten sposób przerobić aby korzystały z łusek napęd gazowy albo sprężone powietrze ale nie wiem czy ten gaz idzie przez łuske i dopiero działa na kule czy bezpośrednio na kulke. A po drugie jak to zrobić w pistlolecie. Każdy pomysł mile widziany. Link to post Share on other sites
Recommended Posts