Xie Posted December 30, 2005 Report Share Posted December 30, 2005 Ha ha. Pewnie. Zrobimy listy gończe i porozwieszamy na ścianach budynku.. a napis będzie głosił: "strzeżcie się, kupa (gruzu) nadchodzi" :D Myślę że jak dobrze zrobisz to i tak wrażenie będzie... co najwyżej wywołasz chorobę psychiczną i maniakalny wzrost egzekucji dokonywanych na "Bogu-ducha-winnych" prawdziwych kupach gruzu :wink: Link to post Share on other sites
ogur Posted April 21, 2006 Report Share Posted April 21, 2006 Mi się pomysł podoba:] Opatentuj to:P chyba jeszcze nikt nie wpadł na ten pomysł:] Czekam na foty. P.S. Jak kumplowi pokazałem to powiedział ze to cegła i jakiś gruz i kawałki trawy:] Link to post Share on other sites
xxxFENCExxx Posted April 21, 2006 Report Share Posted April 21, 2006 3/4 jest gotowe. Ale na razie priorytetem jest "ghille" z rafii. Link to post Share on other sites
Xie Posted April 24, 2006 Report Share Posted April 24, 2006 Pokaaaaa :> A co do ghile - widziałam :D ciekawe! ciekawe! choć na mnie i tak najbardziej robi wrażenie ta zacięta mina komandosa... ulokowana w niemal idealnie aryjskiej szczęce :D Link to post Share on other sites
xxxFENCExxx Posted April 24, 2006 Report Share Posted April 24, 2006 E... Ja mam słowiańskie rysy - jestem w 1/8 rosjaninem nawet. A mina jest taka bo kiepsko widziałem - fotograf zasłaniał mi cele.. :) To są plecy - znaczy się betonowe płyty - reszta się nie nadaje do pokazywania. Tak generalnie to skłaniam sie ku koncepcji takiej pałatki - narzuty z kawalkami "gruzu" - taki kombinezon to nie to - ogranicza ruchy, i nie ten efekt. Link to post Share on other sites
dawid07 Posted April 25, 2006 Report Share Posted April 25, 2006 A takie coś? Link to post Share on other sites
rafek Posted April 25, 2006 Report Share Posted April 25, 2006 Jeśli wolno wtrącić widziałem prototyp xxxFENCExxx-a w terenie i powiem wam że naprawdę daje radę,czasem nawet najbardziej niezwykłe lub głupawe pomysły rodzą przełom w stereotypach i ludzkim myśleniu,a jeżeli skutkują przechytrzeniem przeciwnika to dlaczego nie?To tyle co mam do powiedzenia w tej kwesti Link to post Share on other sites
Recommended Posts