LordKasztan Posted March 10, 2023 Report Share Posted March 10, 2023 Hej, czy jest ktoś kto zna jakąś tajemną sztukę rozwiązywania mojego problemu jakim jest midcap syndrome? Próbowałem już chyba wszystkiego z internetu ale nic nie pomogło, skrócenie sprężyny maga, eliminacja luzów na dyszy, inne gumki HU, skrócenie sprężyny popychacza, inne magazynki. Generalnie to próbuje uporać się z tym od jakichś paru miesięcy ale jak widać jest ciężko. Replika to LMT M4 Defender od KWA. Quote Link to post Share on other sites
krobug Posted March 10, 2023 Report Share Posted March 10, 2023 Słyszałem coś o wrzuceniu lub wymianie jakiejś sprężynki w replice, ale szczegółów nie znam. Jeśli tak długo się z tym męczysz, to chyba warto dać replikę w ręce doświadczonego serwisanta. Quote Link to post Share on other sites
Huba_lbn Posted March 11, 2023 Report Share Posted March 11, 2023 Na początku trzeba się upewnić czy GB siedzi prosto w replice 17 godzin temu, LordKasztan napisał: eliminacja luzów na dyszy, inne gumki HU To jest najbardziej czasochłonne, czasami trzeba spróbować kilku dysz i kilku głowic cylindra. Jak masz 4 dysze i 4 głowice to masz 16 kombinacji. Dodać to tego kilka gumek i masz zabawy na wiele wieczór. Jest jeszcze chamski sposób ubicia maga. Jak replika działa poprawnie jak w magazynku jest załadowane ~50 kulek, ale już nie jak jest 60+ to można załadować magi do pełna i zostawić na kilka dni/tydzień. Magi będą podawać wolniej i słabiej, ale nie ma to znaczenia, chyba że robisz replikę z rofem +40. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts