Unicake Posted March 22, 2023 Report Share Posted March 22, 2023 Kupiłem Pierwszy automat, JG0452 Mac 10, dzisiaj przyjechał, i po włożeniu baterii z zestawu, nie strzela. Próbuję ją naładować ale ładowarka wogule nie zaciska baterii, bateria w ładowarce siedzi luzem i nie wiem czy na pewno ją ładuje. Sądziłem że bateria powinna przyjechać naładowana, ma ktoś styczność z tym typem baterii lub ładowarką? Quote Link to post Share on other sites
Unicake Posted March 22, 2023 Author Report Share Posted March 22, 2023 2.08 Po zmierzeniu woltomierzem... Quote Link to post Share on other sites
krobug Posted March 22, 2023 Report Share Posted March 22, 2023 Tego typu baterie i ładowarki od razu powinny lądować w elektrośmieciach, ale jeśli się bardzo przy nich upierasz to reklamacja do sklepu. Quote Link to post Share on other sites
Unicake Posted March 22, 2023 Author Report Share Posted March 22, 2023 (edited) Rekomendacje jaką baterię + ładowarkę kupić w takim wypadku? Widzę że bateria musi być AEP w tym JG0452 Edited March 22, 2023 by Unicake Quote Link to post Share on other sites
KAMA3 Posted March 22, 2023 Report Share Posted March 22, 2023 Tak z ciekawości zacząłem szperać po necie (fakt, dosyć pobieżnie ;) ) i nie widzę żadnego lipo dedykowanego do tego Maca. Chyba, że pasuje z innego modelu, ale się nie wgłębiałem. Ja bym przerobił replikę na lipo, widzę, ze nimh jest dosyć pokaźny, więc nie powinno być problemu z upchnięciem małego lipola do aepów. Tylko zrobić połączenie na małego deansa. Albo zwrócić zabawkę do sklepu, nawet na gwarancji rozruchowej powinna choć na chwilę zadziałać. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts