Winiacz Posted October 5, 2013 Report Share Posted October 5, 2013 Do stówki bym ją brał, ale raczej nie jako pierwszą klamkę. Bywa upierdliwa, jest gazożerna (zapomnij że na auto cały magazynek wywalisz), jest dość duża. Na początek dużo lepiej jest wybrać coś do czego są części zamienne. W skrócie - na początek nie bardzo. Quote Link to post Share on other sites
rafcio21 Posted November 17, 2013 Report Share Posted November 17, 2013 Ponowie pytanie - wie ktoś jak się dostać w niej do komory HU? Zasięg cholernie mi spadł ostatnimi czasy i myślę, że warto byłoby doregulować HU, z tym, że coś mi nie działa ta regulacja :/ Quote Link to post Share on other sites
Winiacz Posted November 18, 2013 Report Share Posted November 18, 2013 Ta regulacja nie działała nigdy. Można pod ten pierścień dociskowy coś ewentualnie podłożyć, ew. świętą airsoftową izolką podkleić. Quote Link to post Share on other sites
rafcio21 Posted November 30, 2013 Report Share Posted November 30, 2013 (edited) Ta regulacja nie działała nigdy. Można pod ten pierścień dociskowy coś ewentualnie podłożyć, ew. świętą airsoftową izolką podkleić. A jak się dobrać pod pierścień dociskowy? :icon_smile: Generalnie chodzi mi o to jak się do tej nieszczęsnej komory ciągle. Chciałbym wykonać sobie pierścień z rozszerzającym się rowkiem, dzięki czemu bym miał możliwość regulacji HU, bo jak na razie to kulka leci na +/- 25-30m. Ewentualnie też pierścień ze śrubką, z tym, że krótszą i od góry. Dokręcanie = regulacja, proste, trochę trudniej dostępne. Obiło się komuś o uszy, żeby ktoś wymieniał lufę? Bo właśnie taka instrukcja by mi prawdopodobnie wystarczyła. HU jeśli nie będzie do zreanimowania, to całkowicie wywalę i wrzuce taki pierścień. Nie widzę tam żadnych pinów, nic. Tylko ta przeklęta śrubka, która nic nie robi xP Edited November 30, 2013 by rafcio21 Quote Link to post Share on other sites
Winiacz Posted November 30, 2013 Report Share Posted November 30, 2013 ta śrubka to jest właśnie "regulacja" Odkręć ją, pokombinuj chwilę i powinieneś mieć wszystko wyjęte. Nie przypominam sobie żeby tam było coś jeszcze. Quote Link to post Share on other sites
rafcio21 Posted December 1, 2013 Report Share Posted December 1, 2013 No właśnie "pokombinuj". Tzn? Quote Link to post Share on other sites
emeck Posted December 1, 2013 Report Share Posted December 1, 2013 W tej betce komora jest sklejona z lufa. A ten dociskacz jest zamocowany tak że nie idzie go wymontowac. Jeśli chodzi o hopup to jest to porażka ja sobie ustawilem go na stale i skleilem żeby się nie rozkrecal. Quote Link to post Share on other sites
Winiacz Posted December 1, 2013 Report Share Posted December 1, 2013 Nie wiem jakim cudem wszystko rozbierałem w takim razie. Replika poszła w świat, nie pomogę już. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts