Jarcher Posted April 28, 2003 Report Share Posted April 28, 2003 Do zlotu jeszcze 3 dni; nie mogę się doczekać, ale dręczą mnie jeszcze 3 rzeczy. 1. Ilu osobowe będą domki? 2. Warszawa będzie w której armi? 3. Prośba aby 2 niezrzeszone osoby z Warszawy były po stronie Wawy. Link to post Share on other sites
Jarcher Posted April 28, 2003 Report Share Posted April 28, 2003 :lol: Link to post Share on other sites
Aver Posted April 28, 2003 Report Share Posted April 28, 2003 Ehhh.... ludzie gdzie zescie byli ostatnie dwa miesiace? Nagle jak grzyby po deszczu wyrasta(ja) post(y) "co?gdzie?jak?"... przeciez wszystko jest napisane, wystarczy tylko poszukac... zlot to nie miejsce dla leniuchow wiec jak to mawiaja "d*** w troki i szukac zolnierzu!". Kozi i PAT maja teraz cala organizacje na glowie wiec nie maja czasu na powtarzanie wszystkiego od nowa! Pozdrawiam - Aver Link to post Share on other sites
ATT_Zboj Posted April 29, 2003 Report Share Posted April 29, 2003 Dla automobilistów. ( i specjalnie dla Ksiezniczki) Mapka z dojazdem do Strefy Walki.http://strony.wp.pl/wp/wardogs/mapka.html Może i u kogoś ten link gdzieś prowadzi. U mnie w próżnię. :-/ A mapka na Forum Koziego pokazuje tylko, że to jest gdzieś SW od miasteczka, nad jakąś kałużą. Ech "rozdzielczość". Spox jednak - trafimy na nosa. :-) Do zobaczyska Zboj Link to post Share on other sites
PAT_Bubel Posted April 29, 2003 Report Share Posted April 29, 2003 Wcale nie trzeba "na nosa" wystarczy zadzwonić do Koziego albo do mnie na komórę a wyślemy busa do samego Janowa i przywiezie na miejsce... Link to post Share on other sites
ATT_Zboj Posted April 29, 2003 Report Share Posted April 29, 2003 Wcale nie trzeba "na nosa" wystarczy zadzwonić do Koziego albo do mnie na komórę a wyślemy busa do samego Janowa i przywiezie na miejsce... Mhm, a naszą czerwoną łódzką rykszę wsadzicie do bagażnika, albo weźmiecie na hol? ;-) wofff, wofff. Spox, ja tylko się wyraziłem o tym, że skoro jest mapka z nazwami ulic, to w ciut większej rozdzielczości można by sobie przeczytać na 100% nazwy ulic na Śi, eS i Ty... ;-) Spox, trudno nie trafić w jedyną kałużę na planie. Ot, tak sobie marudzę... Bo z przyjemnością byśmy się już turlali na miejsce powolutku. Jednak Bogusz szyje jeszcze jakieś niespodzianki :-) Ups... już milknę. Zboj Link to post Share on other sites
PAT_Pinky Posted April 29, 2003 Report Share Posted April 29, 2003 Zboj a probowales na pelnym ekranie ? i przesunac troszke w prawo lub w dol ?? Podam jeszcze raz http://strony.wp.pl/wp/wardogs/mapka.html Link to post Share on other sites
ATT_Zboj Posted April 30, 2003 Report Share Posted April 30, 2003 nie wiem jak inni ja w miejscu mapki mam tylko duuze miejsce na obrazek i "milutkiego" czerwonego X'a w lewym gornym rogu tego pola... Dokładnie i nie inaczej. Gigantyczna ramka na fotkę, ale bez fotki. Ale co się dziwić: img SRC="sdg.gif" height=1613 width=1655 Ustawiłeś w kodzie na sztywno rozmiar fotki, ale... zapomniałeś wrzucić do katalogu w/w gif'a. :-/ Gdyby nie sztywna rama bez obrazu, nie byłoby nic, poza "x". Zresztą nei wierzę, że u Ciebie sie wyświetla, a u mnie i Guna nie. ;-)= Zboj Link to post Share on other sites
PAT_Bubel Posted April 30, 2003 Report Share Posted April 30, 2003 He he he bo tam nie ma ulic - to ośrodek w lesie nad jeziorkiem... A tak na poważnie to ośrodek nie jest w samym Janowie ale kilka kilometrów od niego. Ośrodek nazywa się "DUO" Link to post Share on other sites
PAT_KOZI Posted April 30, 2003 Author Report Share Posted April 30, 2003 mi tam sie plik swieci nie wiem co jest u Was wszak plik ma chyba z TONe wagi i nawet u mnie ciągnie sie z prękością średnio wypasionego slimak :wink: Link to post Share on other sites
Jarcher Posted April 30, 2003 Report Share Posted April 30, 2003 UWAGA!!! Wszyscy zlotowi maniacy, bierzcie wszystkie dostępne kulki, można będzie ubić niezły interes na zlocie. Warszawka jest niestety uboga w kulki i z miłą chęcią sporo osób je zakupi na zlocie. :lol: Link to post Share on other sites
ATT_Zboj Posted April 30, 2003 Report Share Posted April 30, 2003 hm... ATT_zboj - Jesli masz to wylacz firewalla... mapka sie pojawia u mnie po calkowitym zabiciu FW... inaczej WP nie pozwala na dostep... :( Masz rację... Ale dziwy. Człowiek się całe życie uczy. Ale to nie pierwszy rpzypadek, gdy mnie wp niesmaczy. Mogliby zacząć reagować na spamerów, a nie trojany podrzucać przy oglądaniu stron. :-/ Niemniej - mapka załadowała mi sie błyskiem bez firewalla, ale... nie jestem po niej mądrzejszy, niż byłem. Jakoś widzę mniej więcej obszar powiatu, ale nie miejsce zlotu. A może kiepsko patrzę. Nic - poszukamy DUO na żywca. Z grubsza azymut znamy. A że brak bliższych wskazówek teraz, to jutro podzwonimy najwyżej do Koziego, jak odeśpi pierwszą noc organizacyjną. :twisted: ;-)= Zboj Link to post Share on other sites
Recommended Posts