Foka Posted March 22, 2003 Report Share Posted March 22, 2003 ja znam jeszcze Berette 93R (widzialem w 3 wersjach z roznymi tlumikami plomienia) i Steyer TMP Link to post Share on other sites
Foka Posted March 22, 2003 Author Report Share Posted March 22, 2003 TMP i Ingrama widzialem i strzelalem (na 2m :))... fajne wrazenie, jesli chodzi o strzelanie "brzmi" lepiej niz elektryk :) z Beretty nie strzelalem, a Glocka 18 mam i jestem bardzo zadowolony, ale w ogniu ciaglym nadaje sie praktycznie tylko do walki w pomieszczeniach czy okopach :) do wymiatania :) Link to post Share on other sites
Foka Posted March 22, 2003 Author Report Share Posted March 22, 2003 na 2m moglem strzelac bo tyle mial sklep w San Marino :) a cen nie znam... ale cene TMP moze podac Gareth :) Link to post Share on other sites
Foka Posted March 23, 2003 Author Report Share Posted March 23, 2003 nie wiem a swoja sciezka, jak sie ma ten watek do Twojej sygnaturki? :lol: :lol: :lol: Link to post Share on other sites
Gareth Posted April 2, 2003 Report Share Posted April 2, 2003 na 2m moglem strzelac bo tyle mial sklep w San Marino :)a cen nie znam... ale cene TMP moze podac Gareth :) Z tego co pamiętam (ceny są w Euro, bo polskich po prostu mie znam). KSC - Steyr SPP - 199E (odmiana TMP bez przedniego chwytu) - Steyr TMP - 220E oba są bardzo celne, i robią niesamowite wrażenie na przeciwnikach :twisted: . Zasięg jak elektryki, ale o wiele szybciej wypróżniają magazynek - Ingram MAC 11 A1 - 96E. Wszystkie trzy wymienione przezemnie modele są wyposażone w system Hard Kick (generalnie nie jesteś w stanie utrzymać go w miejscu podczas strzelania - to jest niesamowite :twisted: ) poza tym KSC produkuje jeszcze: ze trzy wersje Beretty M83 (od 230E - 280E :? 8O ), berette M9 w wersji Auto wzorowaną na broni Robocopa :wink: za jedyne 250E, no i wspomniane wyżej Glocki - 18C za 70E, i 26C za 125E. wiem że jeszcze WA robi Ingrama M11 i kosztuje on ok 100E To tyle. Link to post Share on other sites
Solaris Posted May 16, 2003 Report Share Posted May 16, 2003 Cześć Takie MP5 jak widać na tym filmiku też robi niezłe wrażenie http://www.airsoftretreat.com/videos/Info/.../mp5shooter.asp Albo taki Ingram http://www.airsoftretreat.com/videos/Info/M11.asp Tyle że to pewnie gazu wpieprza............Ale za to jaki efekt. Pozdrawiam Link to post Share on other sites
Recommended Posts