Prixbuum Posted March 27, 2023 Report Share Posted March 27, 2023 Czołem, ostatnio zacząłem chorować na karabin snajperski no i bum. Kupiłem używkę M40A3 przedstawioną w tytule wątku. Chciałbym ją co nieco podrasować wewnętrznie, by zwiększyć jej FPS. Przejrzałem większość for internetowych i nadal jakoś nie mogę tego sensownie ugryźć. Pomożecie ? :) Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Elco Posted March 28, 2023 Report Share Posted March 28, 2023 Według mojej wiedzy jeśli chcesz coś sensowniej tu zrobić to pozostaje Ci jedynie sprzedać jak najszybciej tą replikę. Mogę się mylić ale z tego co wiem to nie trzyma ta replika żadnego standardu więc jest to mniej lub bardziej rzeźba. Jeśli już chcesz replikę m40 to polecam cm700. Quote Link to post Share on other sites
Matełuz Posted April 1, 2023 Report Share Posted April 1, 2023 Po 5 minutach szukania na yt byś znalazł, że możesz dopasować jakieś części VSR10. Nie ma sensu wydawać na to za dużo, chociażby z powodu tandetnej, plastikowej trzeszczącej kolby, ale coś tam można zmienić. Na pewno tłok, bo fabryczny ma plastikowy zaczep i spust. Prowadnica sprężyny też by się przydała. Zobacz np ten filmik: Tutaj gość zamontował piekielnie drogie części i dużo było rzeźby. Są też inne filmiki o tej replice. Z tego, co wiem, dużo można z nią zrobić, pozostaje pytanie o sens i opłacalność. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts