Arthur Currie Posted December 31, 2005 Report Share Posted December 31, 2005 Zwracam się z proźbą do uzytkowników forum jesli mają zdjecia g-boxa do UZI TM'owego by zapodali je tutaj. Jak jest ten G-box zbudowany i gdzie leży silnik w nim. Z góry dziękuje. Quote Link to post Share on other sites
dzikki Posted December 31, 2005 Report Share Posted December 31, 2005 Ze strony NLAirsoft. Nie wiem czy pomoże, ale może. Quote Link to post Share on other sites
Arthur Currie Posted December 31, 2005 Author Report Share Posted December 31, 2005 Dzięki dzikki troche pomoże. Teraz sie zastanowić musze jak spust przeniesc za magazynek i zamontować tam magazynek MP5 bo jeśli wypali to mam pomysł na PPSz'ke/PPD'ke. Quote Link to post Share on other sites
Smoczy Posted January 1, 2006 Report Share Posted January 1, 2006 dobrze, dobrze ... bardzo dobrze :) Quote Link to post Share on other sites
xxxFENCExxx Posted January 1, 2006 Report Share Posted January 1, 2006 Ja na jakimś forum widziałem PPSz-kę gazówkę. Ale system "BV" nic mi nie mówi... [ Dodano: 01.01.2006, 21:15 ] O znalazłem znowu... http://www.classicairsoft.net/Articles/PPSH/index.htm i jeszcze AEG z Rosji ma gearbox z M4 TM - tylko podcięty Magazynek na 300 kulek - w sumie fajnie wyszło. Quote Link to post Share on other sites
Arthur Currie Posted January 1, 2006 Author Report Share Posted January 1, 2006 Dzięki za zdjecia Fence. Problem w tym że trzeba pokombinować z silnikiem i takimi innymi jak gniazdo magazynka by to wszystko miało ręce i nogi. No i pytanie gdzie chować baterie jeśli plan zaklada użycie magazynków od MP5. Quote Link to post Share on other sites
xxxFENCExxx Posted January 1, 2006 Report Share Posted January 1, 2006 No bębnowy jak widać jest chyba lepszy - no ale jak kto woli... Co do silnika, to nie wiem, czy z pozycji (prawie) pionowej nie został przestawiony w poziomą (do przodu) pod tłokiem. Gdybyś chciał dobre plany to daj znac na PM. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts