poldeck Posted July 6, 2007 Report Share Posted July 6, 2007 Uwaga! tłok laylaxa (różowy) i system searów nie nadaja sie do sprężyny 150sp wzwyż. Do taki sprężyn tylko zero trigger i zero triggerowy tłok. Po prostu seary tak mocno pchaja searowy tłok na scianę cylindra, że nie ma siły by przy odpychaniu zamka tłok nie zerwał się z seara i nie poleciał... Sprawdzone na koledze! Quote Link to post Share on other sites
Pawelski Posted September 27, 2007 Report Share Posted September 27, 2007 (edited) Mam pytanie do ludzi, którzy posiadają Tokyo Marui VSR - wersję REAL SHOCK, drewnopodobną - przez dłuższy czas, i dokonali operacji usunięcia ciężarków z tłoka. Wiem że ten zabieg niczego nie obciąża (a nawet wręcz przeciwnie), ale jak ze szczelnością? Albo czymkolwiek? Czy po usunięciu ciężarków nie następuje po jakimś czasie jakikolwiek spadek wytrzymałości lub osiągów? Z góry dziękuję. I czy może mierzył ktoś zasięg skuteczny po samej takiej operacji, bez innych zmian w replice? :D Edited September 27, 2007 by Vimes Quote Link to post Share on other sites
poldeck Posted September 28, 2007 Report Share Posted September 28, 2007 Zysk mocy jest na tyle duży, że warto. Nic nie zużywa sie bardziej niz normalnie. Po jakims czasie moc i tak spadnie bo sprężyna sie zużywa. Quote Link to post Share on other sites
swiatek Posted July 25, 2008 Report Share Posted July 25, 2008 Witam! Znalazłem taką oto broń Tokyo Marui VSR-10 (typ 2) http://www.asg.com.pl/product_info.php?products_id=257 Mam takie pytania: - Czy nadaje się ona dla początkującego snajpera? :killer: - Czy jest ona wytrzymała? :-F - Jaki ma zasięg? Prosiłbym o szybką odpowiedź:D Pozdro:luzik: Swiatek Quote Link to post Share on other sites
francuz152 Posted March 20, 2009 Report Share Posted March 20, 2009 Witam. czy istnieje sposób żeby przerobić stockową komorę hu TMa żeby pasowały lufy AEGowskie?? jak tak to jak?? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts