arend Posted January 3, 2010 Report Share Posted January 3, 2010 Patryken nie dość ci było w jednym wątku zaczynasz w drugim sklep Airsoftguns jest uznany przez większość ludzi za niekoniecznie polecany i zdanie jednego dwunastolatka z kompeksami na punkcie własnej dorosłości tego nie zmieni Quote Link to post Share on other sites
kielnik5 Posted January 10, 2010 Report Share Posted January 10, 2010 A więc odłamał mi się ten klocek od: http://img492.imageshack.us/img492/2194/p1...100231ed8ao.jpg Jak widać na zdjęciu i nie mogę przeładować broni a więc równierz strzelać z niej. Mam pytanie czy da się to jakoś naprawić ew. dorobić daną część bo "replika" popsuła mi sie po dziewiątym dniu użytkowania i trochę mi szkoda. Korzystając z imageshack stosujemy na forum opcję : miniatura dla forum. Teraz poprawiłem, ale później skasuje./dzikki Mam takiego mp 40 i rączka jest ok a nawet magazynki chyba jeden ma sprężynę walniętą mogę przesłać jak by się nie udało naprawić Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts