blazy Posted December 20, 2007 Report Share Posted December 20, 2007 Proste pytanie: czy ta bateria- KLIK Będzie pasowała (oczywiście po odpowiednich przeróbkach) do SLR'a? Quote Link to post Share on other sites
sgt.Chaos Posted December 20, 2007 Report Share Posted December 20, 2007 Będzie pasować, ale dlaczego akurat taka? Nie lepiej kupić batkę, którą zmieścisz w kolbie? No chyba, że masz SLRa z kolbą składaną... Quote Link to post Share on other sites
blazy Posted December 20, 2007 Report Share Posted December 20, 2007 Chodzi o to, że zmieniam w nim kolbę na drewnianą podobną do tej w SWD (podobną bo nie będzie miała tej samej długości) i myślę co zrobić z akumulatorem. Mam dwa pomysły: 1. przejść na stick'a 2. pozostać przy zwykłym akumulatorze ale przypominającym poduszkę pod policzek. Quote Link to post Share on other sites
yakarov Posted December 20, 2007 Report Share Posted December 20, 2007 Ja miałem problem z lowcapami długimi P&J'a (wszystkie 4 sztuki ten sam problem). Nie podawały kulek (nie dochodziły kulki do podajnika) trzeba było przerobić tą duperelkę co jest w magazynku i blokuje nam kulki (najwidoczniej komora hopsiupa niedostatecznie odciągała tą duperelkę). Po przeróbce zero problemów i nie chybotają się bo włożone w oryginalne bakelity. Stary midcapy są do bani. Najlepsze magi to jednak midcapy od G&P. Cena duża ale komfort najważniejszy. Przez ponad rok użytkowania zero zacinek i podają dalej... Włóż baterie pod pokrywę. Niektóre cywilne Viepry mają podobną kolbę jak SWD. Quote Link to post Share on other sites
Kiwi Posted December 24, 2007 Report Share Posted December 24, 2007 O tuningu, oraz ostrych odpowiednikach proszę rozmawiać w odpowiednich działach. Ps. Wesołych Świąt :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts