thunderbolt Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 Mam do was pytanie czy te kulki http://www.allegro.pl/show_item.php?item=81138951 wogóle nadaja sie do strzelania?? :? Zamówiłem kulki 0,2g ale koles napisał ze mu sie skonczyły... a ja potrzebuje szybko kulek i nie mam czasu na bawienie sie w zwroty itp. wiec zastnawiam sie czy ew nie wziasc tych kulek zamiast tamtych i sie nie pierdolic?? Miał ktos z was te kulki? Da sie z nich strzelac jako tako?? Link to post Share on other sites
milo222 Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 zamiast tracic kasę na ten zółty groch co nadaje sie do poduszki zamów sobie z taiwagun lub military kulki KJW paczka 4 tyś sztuk kosztuje 35 zł waga 0,25g no chyba, żę walisz seriami na 10 m to te żółte będą ok Link to post Share on other sites
thunderbolt Posted January 19, 2006 Author Report Share Posted January 19, 2006 Ahh nie rozumiesz. Ja zamówiłem u tego kolesia dobre kulki, ale on mi napisał potem ze mu sie skonczyły i ze mi doesle kase. A ja nie mam czasu na takie pierdoły i sie zastanawiam czy nie wziasc np. zamiast tamtych tych kulek. Mój gnat to beretta 92F stti nie wiecie jak to by sie sprawowałoz tymi kulkami. Link to post Share on other sites
makos87 Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 To są kulki, które dodawane są gratis do tanich replik, na ogół nawet toto nie przypomina kulek :P Takie kulki na ogół latają gdzie chcą, a jeśli masz hopup to wo ogóle zapomnij o jakiejkolwiek celności... Odradzam! Pozdrawiam! Link to post Share on other sites
Sand Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 ja tam bym tego grochu do maga swojej Beretty nie włożyła...... Link to post Share on other sites
gertan Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 Lepiej sobie daruj ten szmelc i spróbuj wykombinować coś innego... Tymi "kulkami" to co najwyżej se możesz guna zepsuć.. Co piąta jest kwadratowa.. :) Link to post Share on other sites
Czoper Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 Kurcze, nie wytrzymam! Przecież Kolega Piorunujący wyraźnie napisał: A ja nie mam czasu na takie pierdoły i sie zastanawiam czy nie wziasc np. zamiast tamtych tych kulek. a Wy zawracacie Mu głowę i za wszelką ceną próbujecie pomóc! A Człowiek się spieszy! Ściskam, Czoper Link to post Share on other sites
Błażej Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 Kup, kup - tek kulki są bardzo dobrej jakości, może nawet nagwintują Ci lufę :) Link to post Share on other sites
gertan Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 Ja tylko mówię że jak ma kupić ten szajs to niech lepiej już nic nie kupuje... Zresztą ja za niego decyzji przecież i tak nie będę podejmował więc on zrobi sam co uważa za słuszne..Udzielam tylko rady opartej na własnym doświadczeniu. Thunderbolt może spróbuj od jakiegoś kumpla odkupić troche kulek albo przejedź się do jakiegoś sklepu.. Pozdrawiam Link to post Share on other sites
HateMe Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 On je już zamówił . Wnioskuje że też już zapłacił - W końcu co to by był za problem mając kase w garści poprostu zamówić w innym sklepie ? :roll: Hooah ! HateMe! Link to post Share on other sites
RED (Lone Wolf) Posted January 20, 2006 Report Share Posted January 20, 2006 Odpowiedź prosta: nie bierz tych kulek nigdy bo popsujesz sobie replike(potem odzyskaj kase, jak już Ci proponowano), kulki pożycz/kup od kolegi. Opcjonalnie lepiej nie strzelać wogóle niż strzelać takimi kulkami. Znajomy rozciął sobie nimi HU czego nikomu nie życze. I tyle. Koniec sprawy. Pozdrawiam. Link to post Share on other sites
N.A.T.puszek Posted January 20, 2006 Report Share Posted January 20, 2006 Opcjonalnie lepiej nie strzelać wogóle niż strzelać takimi kulkami. zgadzam sie z przedmowca Link to post Share on other sites
Xie Posted January 20, 2006 Report Share Posted January 20, 2006 Wiecie co, jak byłam w FA, to takie kulki braliśmy dla tych pojemników... kulki od razu szły na ziemię, a wsypywaliśmy do pojemnika TM :lol: Do sprężyny może bym włożyła, do gaziaka...eeeee, do AEGa NIE Link to post Share on other sites
Small_Hunter Posted January 20, 2006 Report Share Posted January 20, 2006 Nawet nie wiesz jak fajnie latają :D Strzelałem nimi z mojego g36 420fps- hop up będąc skręconym na min. podbijał je do góry zaraz po opuszczeniu lufy 8) Dobra altyleria przeciwlotnicza :D W dodatku dają efekt ognia zaporowego- nie musiałem obracać guna, żeby strzelały do wszystkiego co było przed lufa pod kontem 30stopni :) Link to post Share on other sites
macgyver Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 Nie wiem jak to możliwe, ale jak załadowałem nimi magazynek do M4a1R.I.S to kulki się zatkały i za chole*e nie chciały się ruszyć. Musiałem maga rozebrać. Więc do aeg-ów z podobnymi magami nie polecam. Z tanich to jedynie 0.12g bezszwowe uramex za 14 zł masz 1000 sztuk dobrych kulek:arrow: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=82333274 Link to post Share on other sites
Small_Hunter Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 Pomijając oczywiście fakt że do elektryków kulki 0.12g. sa zalekkie ;) Link to post Share on other sites
macgyver Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 a te żółte to mają pewnie gdzieś 0.09 :lol:. Więc lepiej tymi uramexami. A jak chce cięższe w normalnej cenie to z tych najtańszych firm to polecam 0.2 Double Eagle :arrow: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=82479338 . A jak chcesz super git i jeszcze lepiej to :arrow: http://www.militaria.pl/cocoon/product.xml...ifiers=category Link to post Share on other sites
Recommended Posts