Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Mam do was pytanie czy te kulki http://www.allegro.pl/show_item.php?item=81138951

wogóle nadaja sie do strzelania?? :?

Zamówiłem kulki 0,2g ale koles napisał ze mu sie skonczyły... a ja potrzebuje szybko kulek i nie mam czasu na bawienie sie w zwroty itp. wiec zastnawiam sie czy ew nie wziasc tych kulek zamiast tamtych i sie nie pierdolic??

Miał ktos z was te kulki? Da sie z nich strzelac jako tako??

Ahh nie rozumiesz. Ja zamówiłem u tego kolesia dobre kulki, ale on mi napisał potem ze mu sie skonczyły i ze mi doesle kase. A ja nie mam czasu na takie pierdoły i sie zastanawiam czy nie wziasc np. zamiast tamtych tych kulek.

Mój gnat to beretta 92F stti nie wiecie jak to by sie sprawowałoz tymi kulkami.

Kurcze, nie wytrzymam!

Przecież Kolega Piorunujący wyraźnie napisał:

A ja nie mam czasu na takie pierdoły i sie zastanawiam czy nie wziasc np. zamiast tamtych tych kulek.

a Wy zawracacie Mu głowę i za wszelką ceną próbujecie pomóc!

A Człowiek się spieszy!

Ściskam,

Czoper

Ja tylko mówię że jak ma kupić ten szajs to niech lepiej już nic nie kupuje... Zresztą ja za niego decyzji przecież i tak nie będę podejmował więc on zrobi sam co uważa za słuszne..Udzielam tylko rady opartej na własnym doświadczeniu.

Thunderbolt może spróbuj od jakiegoś kumpla odkupić troche kulek albo przejedź się do jakiegoś sklepu..

Pozdrawiam

Nawet nie wiesz jak fajnie latają :D Strzelałem nimi z mojego g36 420fps- hop up będąc skręconym na min. podbijał je do góry zaraz po opuszczeniu lufy 8) Dobra altyleria przeciwlotnicza :D W dodatku dają efekt ognia zaporowego- nie musiałem obracać guna, żeby strzelały do wszystkiego co było przed lufa pod kontem 30stopni :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...