Brodaty Posted January 22, 2006 Report Share Posted January 22, 2006 Zachęcony ceną i ładnym pudełeczkiem zakupiłem sobie tą grę. Gra jest średnia z małym plusem, ale denerwuję mnie jeden szczegół. Na HUDzie nie wyświetla się wizerunek broni mimo iż w opcjach jest zaznaczona na "ON" i gra jest spaczowana na maxa. Taki mały pypeć a cholernie mnie denerwuje :evil: . Gra była reinstalowana 2 razu i nic. Ma ktoś pomysła co z tym fantem zrobić? Link to post Share on other sites
Goose Posted January 22, 2006 Report Share Posted January 22, 2006 Na HUDzie nie wyświetla się wizerunek broni mimo iż w opcjach jest zaznaczona na "ON" i gra jest spaczowana na maxa. Taki mały pypeć a cholernie mnie denerwuje Hmmm.....naprawde....dziwne....na moim zakichanym Radeonie 9200 wszystko gra.... Można wiedzieć jak masz grafe ? ;) (swoja droga, w CC: F2F bardzo przyjemnie sie gra przez siec, ma tez smaczki jak "dynamicznie zmieniajace sie otoczenie", czyli strzelasz po scianie sa dziury (nie texturki tylko sciane sie deformuje :) ) "3d" . M203 i granaty reczne tez robia fajne szkody :) ) Link to post Share on other sites
Brodaty Posted January 22, 2006 Author Report Share Posted January 22, 2006 Można wiedzieć jak masz grafe ? nVidia Gforce MX/MX 400 32mb Link to post Share on other sites
Goose Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 Pewnie sie grafa kaszani....ja mam czasem problemy na moim zakichanym Radeonie 9200 :S Link to post Share on other sites
bredok Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 Ja pykam w to na MAC'u i chodzi pieknie. Zapraszam do gry online od czasu do czasu jestem dostepny pod ksywka "wymiatacz" looby: "wymiatacz game". Link to post Share on other sites
Brodaty Posted March 23, 2006 Author Report Share Posted March 23, 2006 Pewnie sie grafa kaszani....ja mam czasem problemy na moim zakichanym Radeonie 9200 :STak. Kiedy poleci Smoke. Link to post Share on other sites
rogaltbg Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 moim zdaniem problem tkwi w tym ze masz za słaba karte graficzną,przez co gra nie moze wyswietlic ci wizerunku broni.Ja mam Radeona 9550 256 mb i działało mi płynnie.N aGe Force 4 tez mi płynnie działało. Link to post Share on other sites
Brodaty Posted March 23, 2006 Author Report Share Posted March 23, 2006 Spoko. Dzięki za rozpatrzenie problemu. Grę już i tak przeszedłem dość dawno :P Spodziewałem się ciut lepszej zabawy, ale i tak nie było źle :wink: Grę mogę ocenić na 4+ na 6 możliwych. Link to post Share on other sites
cord Posted September 16, 2006 Report Share Posted September 16, 2006 Swietna gierka, sam ciupie online, jestem CordelaS ksywka. Link to post Share on other sites
Recommended Posts