egoo Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 Moja nowa zabawka w akcji :twisted: może to zachęci kogoś do kupna tego guna :D Jak ktoś będzie chciał jakieś szczegółowe fotki to wystarczy sie odezwać :P www.tetet.republika.pl/desert.AVI Link to post Share on other sites
alias Posted February 7, 2006 Report Share Posted February 7, 2006 Czy link tylko mnie nie dziala? :? [ Dodano: Wto 07 Lut, 2006 ] znaczy, niby sie sciaga, juz mi sie winamp wlaczyl, ale pliku, nie odtwarza :F Link to post Share on other sites
Max_E Posted February 7, 2006 Report Share Posted February 7, 2006 Czy link tylko mnie nie dziala? :? [ Dodano: Wto 07 Lut, 2006 ] znaczy, niby sie sciaga, juz mi sie winamp wlaczyl, ale pliku, nie odtwarza :F Nie mnie też nie działa . Egoo czy móglbyś powiedzieć co to za format ? Avi to nie jest . Link to post Share on other sites
barbie Posted February 7, 2006 Report Share Posted February 7, 2006 Juz u mnie działa. Przeinstlowalem WMP Link to post Share on other sites
mantiz Posted February 7, 2006 Report Share Posted February 7, 2006 Otworzcie w Quick Time Playerze. Link to post Share on other sites
augustox Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 albo w real player'ze lub windows media player classic Link to post Share on other sites
Bobstein Posted June 17, 2006 Report Share Posted June 17, 2006 Yyy mocny :) Link to post Share on other sites
zolniu Posted June 30, 2006 Report Share Posted June 30, 2006 Mam ta klamke w wersji "czarnej" i musze przyznac, ze filmik nie oddaje prawdziwej mocy tego guna :evil: nie ma co- tego "kopa" trzeba poczuc :) Link to post Share on other sites
dejo Posted June 30, 2006 Report Share Posted June 30, 2006 i pozatym nie slychac tego odglosu jaki wydaje blow back przy przeladowaniu Link to post Share on other sites
zolniu Posted June 30, 2006 Report Share Posted June 30, 2006 Oooo wlasnie dejo mialem o tym napisac. Deserta powinno sie przeladowywac odciagajac zamek do tylu a nie przez napiecie kurka. Jesli nie odciagniesz zamka to nie wprowadzisz tym samym kulki do komory a co za tym idzie pierwszy strzal bedzie "pusty". Link to post Share on other sites
Recommended Posts