dexter Posted January 29, 2006 Report Share Posted January 29, 2006 Witam Mam proźbę do posiadaczy tego karabinu. Czy ktoś może mi powiedzić jak to się sprawuje no i jakie ma "flaki"?? Quote Link to post Share on other sites
gertan Posted January 29, 2006 Report Share Posted January 29, 2006 Osobiście nie posiadam tego karabinu ale mogę Ci powiedzieć że za tą cenę to nie powinieneś się łudzić że ten "karabin" jest czegokolwiek wart .. Co do wnętrza to wszystko będzie prawdopodobnie plastikowe chociaż ku mojemu zdziwieniu lufa wew. jest aluminiowa.. :) ja na twoim miejscu kupiłbym jakąś porządna klamkę.. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
dexter Posted January 30, 2006 Author Report Share Posted January 30, 2006 Już mam pistolet no może nie jakiś super P99 HFC ale flaki ma metalowe I teraz szukam czegoś większego(karabin) tak w niskim przedziale cenowym do 200zł oraz rozważam taniego airsoftguns.pl spodobał mi się taki jeden sig 552 z military.pl może wiesz coś na jego temat?? Quote Link to post Share on other sites
dexter Posted January 30, 2006 Author Report Share Posted January 30, 2006 wiem wiem ma go mój kolega z ekipy fajnie wygląda nawet jakotako strzela ale jest niewygodny!!!!!! -mag szoruje po ręce(po godzinie strzelanki obolała i czerwona łapa!!!!) -troche nie wygodnie się naciąga sprężyne I tylkoz tego powodu go nie kupie. [ Dodano: 30 Sty 2006 13:13 ] i tak na marginesie ten z cg i de to to samo!!!!!!!!!!! podobnie jak kilka innych modeli!!!!!!!!! Quote Link to post Share on other sites
Trenton Posted September 30, 2006 Report Share Posted September 30, 2006 No i nadal nie wiadomo co to za tania chińska klamka. A kto wie - może da się z tego wyciągnąć tyle ile z M41 (G36C) Double Eagle? :| Aż chyba sobie kupię, żeby poeksperymentować. (czyt. popsuć) :) Quote Link to post Share on other sites
Lukas.72 Posted October 5, 2006 Report Share Posted October 5, 2006 Wiadomo jest tanie brzydkie i rozlatuje się jak się na to patrzy więc lepiej tego nie kupować no chyba żeby to wysadzić w powietrze wieć wtedy tak...hehe :lol: PZDR Desert Quote Link to post Share on other sites
xenon500 Posted March 12, 2009 Report Share Posted March 12, 2009 Jestem poczatkujacy i na moj start z ASG wybralem MR-777 i nie nazekam. moze rewelacja nie jest ale jest celny jak na taka cene i ogolnie sie dobrze spisuje. daje sobie rade z drozszymi replikami(ale bez przesady, oczywiscie z tych tanszych :-P ). moim zdaniem mozna dac szanse tej replice jesli ktos chce cos taniego na start. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts