OSI Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 Witam! W katalogu Well jest sa jest pokazana Beta. Czy faza jej produkcji jest an takim poziome ze betka bedzie napewno??. Wie ktos moze cos na ten temat?? http://www.airsoftmart.net/catalog/utg47se...ifle-p-940.html Tu pisze troche o niej i pisze ze za 7-10 dni maja ja miec, nie pisalem do nich zadnych meili ani nic i nie wiem doklanie. Quote Link to post Share on other sites
greloGPZ Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 O kurde juz jest w sprzedazy :| ?? czy mozna go jakos zamowic na tym sklepie albo gdzies indziej i ile by kosztowala przesylka do polski :) z gory dzieki Pozdro Quote Link to post Share on other sites
OSI Posted February 14, 2006 Author Report Share Posted February 14, 2006 oj zle napisalem.... chodzilo i mo betke z firmy UTG a nie WELL ;). Jezeli chcialbys sprowadzac ja z tamtego sklepu to napewno by sie nie oplacalo... sama cena karabinka by wynosila okolo 700zl albo cos kolo tego ... nie wiem dokladnie ale okolo 50zl przesylki to masz 750 zl a moze wiecej, to w polsce za cene o okolo 100zl wieksza dostaniesz betke z TMa Quote Link to post Share on other sites
troll30 Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 A według mnie to tam pisze że This product will be in stock on Wednesday 01 March, 2006 :twisted: Quote Link to post Share on other sites
Karczycho Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 to tam pisze że tam jest napisane Quote Link to post Share on other sites
Guto_Bandito Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 Sama cena aega będzie wynosić ok 635, 95 zł :wink: A nie 700 , 700 to może z przesyłką Quote Link to post Share on other sites
WeRT Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 Dolna część korpusu jest wykonana z tego samego elementu co w tym kałachu z DE albo z Wella - już nie pamiętam o który chodziło ale widać tą zaślepkę na niby pseudo kolbę obok selektora ognia - całosć też mam wrażenie że wygląda jeszcze bardziej plastikowo od AKTM - sprawa 2 - fajnie że szyna i luneta - ALE !! brakuje mi tutaj tej nakładki na część górną korpusu na tórej znajduje się szczerbinka - innymi słowy - albo strzelasz z - chyba atrapy albo nie strzelasz wcale - nie będe zapeszał, mam betkę od TM i poczekam aż wyjdzie i wtedy będe porównywał. Quote Link to post Share on other sites
corky Posted February 15, 2006 Report Share Posted February 15, 2006 jest szczerbinka tylko troche blizej muszki przypatrz sie , bez lunety tez sie da celowac ;] Quote Link to post Share on other sites
WeRT Posted February 15, 2006 Report Share Posted February 15, 2006 Rzeczywiście - jest ale taka jak w AK... w Betce TM jest inna - no nie wiem - poczekamy zobaczymy... Quote Link to post Share on other sites
Westie Posted February 15, 2006 Report Share Posted February 15, 2006 Czy faza jej produkcji jest an takim poziome ze betka bedzie napewno??Podejrzewam, że Double Eagle tylko zmieniło przód repliki - na razie w chińskich sklepach nie ma, być może UTG wykupiło wyłączność. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts