miko720 Posted July 2, 2006 Report Share Posted July 2, 2006 A jak z tym p-14 w końcu jest. Ma go ktoś jak tak to mógłby napisać jak strzela i w ogóle. Bo Colt z KSC jest jednak za drogi :( Link to post Share on other sites
edek01 Posted July 2, 2006 Report Share Posted July 2, 2006 P14 Full Metal najlepiej ciekawi mnie bardzo, jak sie sprawuje??? Link to post Share on other sites
Lukestyle Posted July 2, 2006 Report Share Posted July 2, 2006 Też bym prosił coś więcej o p-14 :wink: Link to post Share on other sites
boundrose Posted July 2, 2006 Report Share Posted July 2, 2006 mozecie poszukac o tym gunie u jankesow tak jak ja. Naprawde duzo osob ja sobie chwali, nie doszukalem sie ani jednego zlego zdania na temat para'y :wink: pozostaje miec tylko nadzieje ze nie ma "wersji na rynek amerykanski" oraz "wersj idla braci slowian", jesli rozumiecie o co chodzi... Link to post Share on other sites
wojt-as Posted July 2, 2006 Report Share Posted July 2, 2006 Czy ktoś ma albo słyszał coś konkretnego a nie pogłoski o Colcie 1911 full metal bo poluję na niego a słyszałem że kulki wylatują z lufy bez naciskania spustu oczywiście. A tak woogóle to czy istnieje bo widziałem go tylko raz w ofercie pewnego sklepu a potem zniknął. Link to post Share on other sites
Chopin Posted July 5, 2006 Report Share Posted July 5, 2006 azmykam, od 3 stron nie ma nic konkretnego.. Wogóle temat bez sensu... Link to post Share on other sites
Recommended Posts