nightmare Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 Witam .. Tak jak w temacie. Nie wiecie może gdzie można kupić stałą kolbę do modelu MP5 SD3 z UHC ?? Lub czy pasuje od innych producentów ? jeżeli tak to od jakich ? Bardzo proszę o odpisanie na forum lub GG:3256654 , byłbym bardzo wdzięczny :uśmiech: Quote Link to post Share on other sites
jackobi Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 Nie oplaca sie kupowac stalej kolby :P bo sprzedajac twoje sd3uhc i dokladajac to co bys dal na kolbe to sobie kupisz uzywanego aeg TM albo jakiegos well-a z upgradem :P http://www.machinegun.pl/sklep/product_inf...products_id=281 To jest stala do aeg :P nie wiem czy w ogole bedzie pasowac do UHC :P Quote Link to post Share on other sites
malat Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 Zgadzam się z jackobim... nie łaca się ... Kup lepiej jakiegoś AEGa ... uzywanego A co do kolby do AEG to raczej ona nie będzie pasowała (tak mi się zdaje) Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
fiedotow Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 Ewentualnie szukaj czegoś wśród powypadkowych cincizn. Stanowczo odradzam tego z All... za 17 z groszami Quote Link to post Share on other sites
kulikson Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 kup shotguna firmy shit z kolbą.Wyrwij z niego kolbe i troche pomajsterkuj.Ja właśnie przerabiam chińskie ak74-SU (nie moge go nigdzie w necie znaleźć 8O ) przerabiam na troche inną bete specnaz:)Nazwałem go alfa specnaz:) Oj będzie się działo:) Sory za OT Pozdro Quote Link to post Share on other sites
nightmare Posted March 3, 2006 Author Report Share Posted March 3, 2006 Ok wiem że to sie niie opłaca ... ale nie pytam sie jaką Mp5 kupić ze stałą kolba tylko gdzie mozna dostać pasującą do tej ... elektryka będe miał dopiero za rok :/ .... ale nowego ... bo 1200 złoty nie tak łatwo uzbierać :] Więdz apeluje jeszcze raz ... Czy ktoś wie jaka kolba pasuje do tej MP5 ... może być z tanich spręzynek byle by pasowało ... a cena to najmniejszy problem Quote Link to post Share on other sites
fiedotow Posted March 3, 2006 Report Share Posted March 3, 2006 Szukaj na Allegro. Quote Link to post Share on other sites
malat Posted March 3, 2006 Report Share Posted March 3, 2006 Szukaj na Allegro. taa...to jest raczej tylko jedno wyjśce A gdzie dokładnie możesz dostac ta kolbę to nie wiem :wink: Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
mg34 Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 jest takie gawnowate mp5sd6 na allegro za ok.20 pln....looknij, moze bedzie pasowac...... p.s wie ktos gdzie kupic mozna nowy tlumik do sd3 uhc'a? bo kupilem uzywke i ma tlumik uszkodzony[ulamany jeden bolec trzymajacy tlumik w pozycji zablokowanej]..... [ Dodano: 04 Mar 2006 16:49 ] sorka to mp5 to sd5 a nie sd6...mea culpa... Quote Link to post Share on other sites
fiedotow Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 http://www.tajgun.pl/?prod=83&cat=14 tu jest Twój i mój tłumik. A co do tej kolby mg34, to czy chodzi o to? Nie wiem, czy trzyma skalę. Jest na forum... Trzeba pytać kogoś, kto to kupił. Ale też na forum jest. Quote Link to post Share on other sites
mg34 Posted March 5, 2006 Report Share Posted March 5, 2006 tak....moze to i syf ale kolba jest podobna do wczesnych kolb drewnianych do mp5a2 z lat 60........przynajmniej z koloru....tylko moze byc problem ztym czy bedzie pasowac...ale jak nie to masz guna do cqb.... :lol: Quote Link to post Share on other sites
jackobi Posted March 6, 2006 Report Share Posted March 6, 2006 Nie bedzie pasowac. Nie ma nawet srubek w miejscu gdzie sa w uhc :P Quote Link to post Share on other sites
mg34 Posted March 6, 2006 Report Share Posted March 6, 2006 da sie to zrobic...troszke myslenia ludzie! to ze na tej witrynie sa spece od przerobek to nie znaczy ze nam sie nie uda....wystarczy troszke posiedziec,pomirzyc i nawiercic w odpowiednich miejscach...stare dziury sie zapcha....i pomaluje oczywiscie... :F w razie czego sie wywali kolbe i zostanie nam lipna bron do cqb.....podobno mozna ja jakos upgreade'owac....ale chyba tylko po to by ladnie wygladala na scianie....ale trzeba probowac....powodzenia... Quote Link to post Share on other sites
_Misza_ Posted March 6, 2006 Report Share Posted March 6, 2006 Kupuj jakieś gówno na allegro i przerabiaj. Ewentualnie kolbe z ostrego g3 na specshop.pl / Na bank nie będzie pasować ale jak troche sie pomęczysz to pewnie wejdzie. Quote Link to post Share on other sites
pafcio Posted April 27, 2006 Report Share Posted April 27, 2006 Jest jeszcze taka kolba do elektryków za 80zł, a to chyba nie tak dużo:D (http://www.taiwangun.com/index.php?str=product&product_id=175) Quote Link to post Share on other sites
Skaut Posted May 7, 2006 Report Share Posted May 7, 2006 kolbe ze spechopu od G3 trzeba przyciąć do jednego pina bo w g3 wchodza dwa a w mp5 jeden pin jest tylko. Kumpel ma ta kolbe w mp5-co prawda R5 well ale tył sie chyba mocno nie różni Quote Link to post Share on other sites
ELONER Posted May 11, 2006 Report Share Posted May 11, 2006 http://www.taiwangun.com/index.php?str=pro...&product_id=175 Quote Link to post Share on other sites
fiedotow Posted May 14, 2006 Report Share Posted May 14, 2006 http://www.allegro.pl/item102861799_classi...anbie_bcm_.html Quote Link to post Share on other sites
frodo147 Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 A ta kolba z taiwangun'a http://www.taiwangun.com/index.php?str=pro...;product_id=175 podejdzie do mp5a3 TM ?? Quote Link to post Share on other sites
SebekASGManiak Posted July 13, 2007 Report Share Posted July 13, 2007 No chyba tak bo pisze że kompatybilne z tm a codo MP5 UHC to szkoda mi nawet dokupować coś do niej bo wyrwałem ją na allegro używke za 50 zł i porównywałem do miesięcznej mp5 uhc to strzela na tych samych kulkach jakieś 3 m słabiej a z wyglądu także taka sama, tak więc szkoda kupić kolby za 80 zł do repliki za 50 :D Quote Link to post Share on other sites
sgt.Chaos Posted July 13, 2007 Report Share Posted July 13, 2007 Kompatybilna z TM, ale z AEGiem- spring ma zupełnie inną budowę body i taka kolba nie będzie pasować. Chyba, że po przeróbkach... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts