AWR_Ronin Posted January 14, 2008 Author Report Share Posted January 14, 2008 Dodam jedynie, że dokładny link do forum JaKdo13 to: http://www.teamdelta.pl/forum/viewforum.php?f=20 Jest to temat, w którym można składać wnioski o wstąpienie do formacji. Po zaakceptowaniu, użytkownik otrzymuje dostęp do pozostałych segmentów forum. Ronin Link to post Share on other sites
szogun1279 Posted August 15, 2008 Report Share Posted August 15, 2008 Witam, czy formacja dopuszcza do użytku G22 ,dokładnie chodzi mi o tą replikę: link do repliki Link to post Share on other sites
Wolf Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 Porównując do ORGINAŁU to taki bardzo naciągany jest wygląd tej repliki i raczej nie przypomina sprzętu BW. Pełny wykaz aktualnego uzbrojenia Bundeswehry oraz zdjęcia i podstawowe parametry techniczne znajdziesz tutaj: www.deutschesheer.de Link to post Share on other sites
w1cked Posted September 18, 2008 Report Share Posted September 18, 2008 Ja i parę moich kolegów też bylibyśmy chętni, mamy cały mundur bw i broń zgodną z bw... mieszkamy w małym dość mieście w zachodniopomorskiem, ale razem, gdzieś pojechać, spotkać się, czemu nie ;) Link to post Share on other sites
AWR_Ronin Posted October 28, 2008 Author Report Share Posted October 28, 2008 UWAGA! Forum formacji zmieniło adres. Po burzliwych ustaleniach postanowiliśmy przenieść forum formacji na wmasg.pl - mamy nadzieję, że ułatwi to korzystanie z niego (zwłaszcza chcącym wstąpić w nasze szeregi). Nowy adres: www.jakdo13.wmasg.pl (jak widać otrzymaliśmy od Regdorna nawet własny alias ;)) Zapraszam na forum! Ronin Link to post Share on other sites
Wolf Posted October 30, 2008 Report Share Posted October 30, 2008 Ja i parę moich kolegów też bylibyśmy chętni, mamy cały mundur bw i broń zgodną z bw... mieszkamy w małym dość mieście w zachodniopomorskiem, ale razem, gdzieś pojechać, spotkać się, czemu nie ;) Napisz do mnie lub do kolegi Ronina PW w tej sprawie oraz zapraszam na forum formacji, tam znajdziecie wszystkie potrzebne informacje. Poprzednie forum działające jako podforum TD zostaje zamknięte. Ważniejsze tematy przenosimy na nowe forum a reszta zostanie po 14 dniach usunięta. Czekamy na wasze uwagi i sugestie. Link to post Share on other sites
w1cked Posted October 30, 2008 Report Share Posted October 30, 2008 Doczytałem na forum, że wymagane jest 18 lat, więc dopiero w lato 2009 będziemy mogli dołączyć ;p Link to post Share on other sites
Recommended Posts