Bombel86 Posted March 15, 2006 Report Share Posted March 15, 2006 Witam, Czy ktoś ma Compacta (USP) firmy KSC dostępnego na MG. Jak ze szczelnością magów? jak osiągi przy niskich temperaturach i co dla mnie najważniejszcze: wytrzymałość spustu (w replikach KJW łamie się) Do moderator: Proszę nie kasować tego postu jak poprzednio, a jeśli już jest to prosze o link (szukałem) i wtedy kasowac. Quote Link to post Share on other sites
Brymer Posted March 16, 2006 Report Share Posted March 16, 2006 bo pytania zadajesz"tendencyjne"- ksc to nie kj-nic sie nie łamie - ja socoma ksc mam 3lata i wszystko działa bez problemu-łącznie z magiem... Quote Link to post Share on other sites
Bombel86 Posted March 16, 2006 Author Report Share Posted March 16, 2006 Chcę po prostu coś więcej się o nim dowiedzieć. Różnie to bywa, a nie chcę wydawać pieniędzy jeżeli ma się złamać spust czy cos takiego. Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted March 19, 2006 Report Share Posted March 19, 2006 Czyżby nikt go nie miał? Jak wyglądają inne wady występujące w nim? Quote Link to post Share on other sites
Bombel86 Posted March 20, 2006 Author Report Share Posted March 20, 2006 Własnie dostałem odpowiedź z MG że posiada Hard Kick? Jeśli ktoś go ma to piszczie jakie ma wady i zalety. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts