eltharion Posted March 17, 2006 Report Share Posted March 17, 2006 Ot sprawa jest taka: biorę się za samoróbkę. Nie wiem zupełnie od której strony ugryźć. Potrzebuję pomocy. Potrzebuję kontaktu (gg, tlen, skype) do kogoś kto ma doświadczenie z samoróbkami, ew . link do tutorialu. Również proszę o linki do pomocniczych stron. Link to post Share on other sites
Eddie Posted March 17, 2006 Report Share Posted March 17, 2006 chłopie może na początku byś napisał co chcesz robić spr/gaz/aeg to wtedy da sie namiary na odpowiednich ludzi... szukaj na forum o samoróbkach gdzies tego troche jest i tam piszą ludzie co takie rzeczy robią(np grizly zrobił o ile sie niemyle mg42 czy jakos tak).. więc SZUKAJ druga sprawa jestem naprawde ciekaw jak chcesz to zrobic skoro niewiesz jak sie za to zabrać :wink: Link to post Share on other sites
eltharion Posted March 17, 2006 Author Report Share Posted March 17, 2006 druga sprawa jestem naprawde ciekaw jak chcesz to zrobic skoro niewiesz jak sie za to zabrać :wink: Ja rónierz jestem tego ciekaw :wink: dlatego właśnie się pytam. Chodzi mi o sprężynkę. Link to post Share on other sites
thor_ Posted March 17, 2006 Report Share Posted March 17, 2006 Hmm jeżeli to nie ma być jakaś super hiper extra snajperka to każdą inną sprężynę lepiej kupic niż motać "od zera" samemu :) Link to post Share on other sites
eltharion Posted March 17, 2006 Author Report Share Posted March 17, 2006 Aaaaa to to zauważyłem, ale rozumiesz chyba tą "dumę" :P Przy strzelaniu z własnego karabinu, i tą satysfakcję :P [ Dodano: Pią 17 Mar, 2006 ] BTW to MA być super-ekstra-hiper snajperka :P Link to post Share on other sites
thor_ Posted March 17, 2006 Report Share Posted March 17, 2006 Jak poszukasz to gdzies na forum był link do strony na której gośc opisywął i pokazywał na zdjęciach samorobną snajpe podróbę Baretta M82 Link to post Share on other sites
Eddie Posted March 17, 2006 Report Share Posted March 17, 2006 ja CI powiem z własnego doświadczenia choć juz to pisałem wiele razy: tłok cylinder i prowadnice spokojnie zrobisz sobie...sprężyne jaką tylko chcesz możesz dorobic z firmie co takimi rzeczami sie zajmuje(nawet do xxxfps) tylko musiałbys popracowac lub kupic łoże od wiatrówki no i mechanizm spustowy. Pozatym niema w snajpach skomplikowanych mechanizmów, no i HU jakbys chciał zrobic regulowany ale na forum pisze i to nawet jak zrobic Link to post Share on other sites
Recommended Posts